امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3)

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=125956
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) 124
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
آگهی
نمیدونم اسمش چی بود ؟! :|

خواهرم عاشق اشکان شده *-__-*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Av!Sh@ 1D ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(26-06-2014، 0:14)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 0:11)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 0:06)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 0:03)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 0:00)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو نمیشد از اول بگی خودم میدونم؟
چرا قضیه رو میپیچونی خو؟:/
من قلبم ضعیفه-__-

اینگیلیسیت خوب باشه میفهمی-_-
اخه میدونی چیه؟؟؟
من نصف عمرمو امریکا بزرگ شدم|:
من نپیچوندم ،تو واس خودت پیچیدی|:
خو چ ربطی داره قلبت ضعیفه|:

مــن یه رگــم آمریکــآییه! ((:

بله بله ،افتخار کن-_-

بله بله پُز رگ نداشتتونو بدید:/

نــُ

مــَــن دَت رگــو دآرم! :|
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(26-06-2014، 0:13)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 0:12)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 0:08)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 0:05)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 0:03)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نَ
بايد از رو جنازم رد شي بعد خودتو ادب كني Big GrinBig GrinBig Grin

اصن اون شلاقو بده بندازم سطل آشغال |:

دوسِت دالـمHeart

اه...

من نیز تورا دوست میدارم *-*

فرشته ی عزیزم

خوشبختی همیشگی من

عزیز دل خودم ملی

همه اینارو همین الان از کتاب دیوید کاپرفیلد کپی کردم |:

صداقتت تو حلقم AngelUndecided

بگو عاااآاا صداقتمو بکنم تو حلقت |:
گاز روشن بود، به بابام میگم میتونی به گاز دست بزنی؟؟ میگه هزارتومن بده روش میشینم!! 0_o
بالاخره تحریمات روش اثر گذاشت!!!!!!! ^_^
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Av!Sh@ 1D ، ~Mahnaz~ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mᴏʙɪɴᴀ
(26-06-2014، 0:16)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دژآگــه؟! O___o
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(26-06-2014، 0:14)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 0:11)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 0:06)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 0:03)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 0:00)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو نمیشد از اول بگی خودم میدونم؟
چرا قضیه رو میپیچونی خو؟:/
من قلبم ضعیفه-__-

اینگیلیسیت خوب باشه میفهمی-_-
اخه میدونی چیه؟؟؟
من نصف عمرمو امریکا بزرگ شدم|:
من نپیچوندم ،تو واس خودت پیچیدی|:
خو چ ربطی داره قلبت ضعیفه|:

مــن یه رگــم آمریکــآییه! ((:

بله بله ،افتخار کن-_-

بله بله پُز رگ نداشتتونو بدید:/

خف بمیرا|:
فک نکن الان بات گرم گرفتم میتونی باهام شوخی کنیا؟؟
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(26-06-2014، 0:13)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندیدی اما سپاس دادی آره ؟! :|

اگه عکس نوجوونیشو ببینی خودتو خفه میکنی "|
راس میگی ._.

ساری ._.

من به نوجوونیش چیکار دارم ؟! ._. فعلا که دل همه رو برده .-.

(26-06-2014، 0:13)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه: |:
چشم چشم دو ابرو که نمیخوام بیارم ._. شیکممو میخوام بیارم ^_^ :|
 سپاس شده توسط Av!Sh@ 1D ، ~Mahnaz~ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(26-06-2014، 0:16)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایی ؟¿ o_O
 سپاس شده توسط *نیوشا*14
هیم:|
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) 124
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان