امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفـتگوی آزاد نسخـه 254 «

خدافظـ .
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~ ، ◄Iяαи► ، ḲℑℳℐÅ ، Mason ، Spell † ، an idiot ، FARID.SHOMPET
آگهی
(04-08-2015، 20:42)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 20:41)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 20:39)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: سلـام..:|
عشقم اومد ^_^

چی لاو میترکونن اینا اینجا ؟ :|
تو هم بیا  kaffe2

حرمسراس مگه ؟ :|
+
این رلم
 سپاس شده توسط Mason ، an idiot ، FARID.SHOMPET
(04-08-2015، 20:41)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 20:39)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 20:37)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 20:34)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 20:28)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

129f فاطی عزیزم خجالت نکش یهو بیا 10 ، 20 تا سپاس بزن بره دیگه :|:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Untitled_1c1d6.png

به سپاسای رز دقت کنید ! ||||||||||||||||:

جیغ بیحال سپاس اون پیجه چیه؟؟:>>>
هیچی ._. ..

حالا بیخیال اون پیجه حال تو چطوره ؟ :V
خخخ:Vv
خوبم نیستم با یه وراج تنها بودم امروز-.-
توچطوری؟:>

خوبم .. :|

نرو **:>>
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، FARID.SHOMPET
بی شعورا مرضی میگه بیشترتون مخالفین‎:|‎
هر کی مخالفه بیاد حالیش کنم .-.!
.
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Mason ، FARID.SHOMPET
(04-08-2015، 20:40)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: عه ._. مـآچـآت فقط مـآل خـودمه .. نبینم به کسی بدیـآ ((=

بیـآ جلـو ببینمت :>>
ماچ خوبام آره! فقط ماله تو هست!
من به کسی نمیدم! ولی شما ها چرا  crazy

بیا اومدم  129f

^____^

وآی دستپـآچه شدم ._.

رزی یـآدم بده خبرت :|
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~ ، FARID.SHOMPET ، Mason
(04-08-2015، 20:43)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 20:43)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم ؟! :|

غلط میکنی -_-

نمیتونم :|
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ◄Iяαи► ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
نقل قول:
برو ب حرمسرات برس ب من گیر نده -_-
تو هم هستی خ!  Heart محبت من و تو خیلی خاص تره! عشقی که با فوش فقط میشه توصیفش کرد  Angel

(04-08-2015، 20:43)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامُن علیکم

یا ابلفرز
فرید اسمتو بذار فتحعلی یه شاه نیز بزن بغلش
کپی برابر اصل خودشی

به به به به به

احسان چه خبر؟! اومدی بلاخره!

آره ولی به تو نمیدما  Dodgy
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~ ، an idiot
دیوونه ها :|  Angel
دیوونه شدین همتون ؟  Dodgy
این چرت  پرتا چیه میگین ؟ :| اینم اخه شد گ.آ ؟؟
دیووووووونه ها ! 
p317 شومپت شومپت
اوهوم -_-
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، FARID.SHOMPET ، ~ CrAzY HuMaN ~
(04-08-2015، 20:43)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 20:41)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 20:39)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 20:36)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 20:33)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم.
کجا؟؟؟؟؟نبابا
نه خوبم نیستم
امروز با یه خانوم یوب* کلاس زبان داشتم بدون دوستم:{{{

خدا هیچ رفیقی رو از دوسش نگیره....
همگی بگین آمین
خخخخ امین
دیوونه امروز خوش بود نیومد زبان :{{{
من خیلی شمارو دوج دارم B-)
میدونستمcof
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ḲℑℳℐÅ
تازه دیدم :|
جوووووووون :V
سلامم 7،8 تا سپاس خورد :|
خدا بده برکت :v
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، an idiot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان