امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگــــــوی آزاد نسـخه 【174】

هر کــی فکر میکنـ ــه آوآتآرم قشنگهــ صپآص بدهــ ــ (:
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، [ niki ] ، Y.a.S.a.M.i.N
آگهی
(19-07-2014، 21:56)Mèg∆ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 21:51){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 21:50)Mèg∆ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ایدین خوبی بچه پررو
شیوا چیچیش معلومه جان من؟
سلام
براي چي بچه پررو؟
اره ممنون خوبم.
تو چطوري؟
همینجوری محض تنوع
بد  ۴ ساعت بیشتر نخوابیدم
بدبختی خوابمم نمیاد
یه ربع بمونم بعدش باس برم بیوگرافی بنویسم.
چی کارا میکنی؟
بيو گرافيه كي؟اگه كمك خواستي حتما بهم بگو
نه ولي من امروز فولم يك 10 ساعتي خوابيدم Smile
هيچي چندوقتيه رو sons of anarchy هنگم :| بدجور منو جذب خودش كرده :|
(19-07-2014، 21:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اُستاد شیفو بش کنگفو یاد میده که یه قهرمـان شه دشمـناشو شکست بده . پاندای کنفو کـــآرAngel

پرشین تون نیگا میکنی ؟ :|

▬▬▬

سلام دنیا تو خوبی ؟

▬▬▬

پری آ ؟ ._.

سلامـ خوبی ؟ ._.
آیس وآلیبآل بآخت افتضحآم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگــــــوی آزاد نسـخه 【174】 122
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(19-07-2014، 21:54)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

hello
پـری ^_^
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
بای:||||
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، !~IмДи~!
(19-07-2014، 21:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اُستاد شیفو بش کنگفو یاد میده که یه قهرمـان شه دشمـناشو شکست بده . پاندای کنفو کـــآرAngel

پرشین تون نیگا میکنی ؟ :|

▬▬▬

سلام دنیا تو خوبی ؟

▬▬▬

پری آ ؟ ._.

سلامـ خوبی ؟ ._.

دهنت . Big Grin

قبلـآ با داداشم بیکـار بودم ...

35 دقیقه تا خدافسی من با شمـا -_-
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Ƒαкє ѕмιƖє
مرسی دنیا مگان هستم مگی میتونی صدام کنی
سلام امیررضا
سلام ایسان
بروبچ اواتارم خوبه یا عوض کنم؟
 سپاس شده توسط [ niki ] ، Ƒαкє ѕмιƖє
(19-07-2014، 21:57)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 21:55)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 21:53)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 21:52)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2014، 21:50)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنیآ . نیکی . ایمان . یاسمین . محمد . شیوا و ...
ویرآیش شد {=
کی ویرایش کرد؟
ن میگم اسمم اول باشه {=
خخخخ
عجب (:
{=
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(19-07-2014، 21:55)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علي چه پسر خوبيه ._.

بدرود -_-

شيوا رو شناختم -_-

محمد شوخی کردن میدونی چیست پسرم؟Angel

ایسان من فقط برسم به امضا و اواتارا گیر بدم SleepyConfused
Channel
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє
رها یه چن تا آواتار میدی..؟!+_+

اگه داشتی تو پ. خ بفرس..

خدافظ
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ✘v!☻lent girl✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان