امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶»

(15-07-2021، 20:38)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2021، 20:30)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعععععععع
اخه چطور ممکنه. خودم بزنم حداقل یکیش غلط میشه

آسونی.

جایزه؟  kaffe2

خودت آسونی crying

چی میخوای؟ crying
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Medusa ، Prometheus
آگهی
(15-07-2021، 20:39)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2021، 20:38)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آسونی.

جایزه؟  kaffe2

خودت آسونی crying

چی میخوای؟ crying

آسون بودن که خوبه.

یه تصورِ شصت خطی. 
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، Prometheus ، فرنودِ بن گیومرث ، شـــقآیــق
(15-07-2021، 20:38)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2021، 20:36)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم میخوام ب جمع شهین و سهون اضافه شم باهم نماز بخونیم

بی تربیت!
تو الان باید شهینو بکشی
در این مورد گفته شده که نماز جماعت حرام است
گمشو تو اتاقت به حرفات فکر کن
دیگه برات دوچرخه صورتی نمیخرم

نه نماز جماعت حرام نیست در این مورد
تو نت بزن بخون شی شی شی
نهههه میخرریییییی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق
(15-07-2021، 20:39)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آسونی.

جایزه؟  kaffe2

خودت آسونی crying

چی میخوای؟ crying

نیکی سهندو اذیت کردی زنگ میزنم هلیا بیاد بالا سرت...مملکت قاونون داره عزیز دلم
@Medusa
 سپاس شده توسط Medusa ، سهَ‌ند ، _sehun_ ، شـــقآیــق
(15-07-2021، 20:41)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت آسونی crying

چی میخوای؟ crying

آسون بودن که خوبه.

یه تصورِ شصت خطی. 

نخیرم من باس مودم

باشه crying
ناشناس
 سپاس شده توسط Medusa ، شـــقآیــق
(15-07-2021، 20:42)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2021، 20:38)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی تربیت!
تو الان باید شهینو بکشی
در این مورد گفته شده که نماز جماعت حرام است
گمشو تو اتاقت به حرفات فکر کن
دیگه برات دوچرخه صورتی نمیخرم

تو نت بزن بخون شی شی شی
نهههه میخرریییییی

دیگه اگه گذاشتم از اینترنت استفاده کنی

برو خاک بر سر
نه خیر هور
 سپاس شده توسط _sehun_ ، شـــقآیــق
(15-07-2021، 20:43)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2021، 20:42)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو نت بزن بخون شی شی شی
نهههه میخرریییییی

برو خاک بر سر
نه خیر هور

توم بیا با من و سهون و شهین نماز بخونیم <:
(15-07-2021، 20:44)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2021، 20:43)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو خاک بر سر
نه خیر هور

بی ادبیت ._.
 سپاس شده توسط _sehun_ ، شـــقآیــق
(15-07-2021، 20:45)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2021، 20:44)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی ادبیت ._.

عمته
بیا با هم نماز بخونیم نماز جماعت بیشتر ثواب داره
(15-07-2021، 20:42)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیکی سهندو اذیت کردی زنگ میزنم هلیا بیاد بالا سرت...مملکت قاونون داره عزیز دلم
@Medusa

کاریش نداشتم که. عه. اینهمه خودتو اذیت می‌کنم چیزی نمی‌گی چرا؟ 

(15-07-2021، 20:43)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخیرم من باس مودم

باشه crying

منم عباس مودم خخخ.

*اموجی تشکر و گل لاله*
 سپاس شده توسط Prometheus ، سهَ‌ند ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان