امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(03-06-2021، 21:23)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 21:22)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزن همشونو تیکه تیکه کن ._.
هر کی نتونه تو میتونی
تو خودت تنها یک لشکری ._. در حدی که من همیشه کرک و پرم میریزه ._.
دو تا استوری خلاصه گذاشتم همه استوری کردن به نشان تایید
اصلا بابا من کیم؟:v
بعضیا واقعا بچن
بطوری که از من بزرگ ترن ولی با نهایت اطمینان میگم من بیشتر از اونا حالینه

ببین درسته سن تاثیر داره ولی واقعاااا با شعور بودن به سن نیست
کم ندیدم بزرگایی که اندازه یه بچه ۱۰ ساله نمیفهمن
و خیلی دیدم ۱۴ - ۱۵ ساله هایی که اندازه یه ۲۵ ساله حالیشونه
فرهنگمونم که کم مشکل نداره ._.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
آگهی
(03-06-2021، 21:13)ⓩⓐⓗⓡⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایش ._.

ببخشید خانوم شما فیلمید؟
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ
(03-06-2021، 21:20)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 21:16)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نصف قلب خویش را سالها پیش هزاران کیلومتر دور از اینجایی ک هستم جا گذاشتم crying  ولی اگه نصفه کارتو راه میندازه با کمال میل تقدیم بر تو باد بانو جان 8

ای وای !
تو قلب منو دزدیدی‌ >-< !
صاحب قلبم شدی *-*

واااییی چ مفتخرم من خدااا 39
تو زودتر اومدی تو قلبببم 26

(03-06-2021، 21:21)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 21:04)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ژووونم بفرما دلبر تر

بازارِ بازار Telegh_26 Telegh_01
ا
بازار خریدی حالا؟

همه ی چی خریدن ب جز من
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، *VENUS*
(03-06-2021، 21:25)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 21:23)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضیا واقعا بچن

اندازه را چه کسی تعیین میکند
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
(03-06-2021، 21:30)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 21:13)ⓩⓐⓗⓡⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایش ._.

ببخشید خانوم شما فیلمید؟

فیلم چی؟D:
 سپاس شده توسط Emmɑ
(03-06-2021، 21:33)ⓩⓐⓗⓡⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 21:30)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید خانوم شما فیلمید؟

فیلم چی؟D:
فیلم دوست داشتنی
آخه نمیتونم یک لحظه چشم ازتون بردارم:vv
(03-06-2021، 20:58)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 20:49)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربون نفس دایی بشم من :vv

تگشم بکن *-*
بچم هیچ وقت دایی نداشته
از محبت دایی محروم بودههههه

(03-06-2021، 20:54)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جینگیلی جینگیلی قناری 10

عه ! خانوم شما چقدر دلبری ! میتونم چند دقیقه وقتتونو بگیرم؟ :۷
ن دیگه
تگ کنم جذبه دایی بودن از دس میره :vv
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
@ⓩⓐⓗⓡⓐ
زرا خیلی دوس دارم مث تو عکاسی کنم ._.
ولی فقط عکسای اینترنتی رو ادیت میکنم /:♥
خوش ب حاااللت
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
(03-06-2021، 21:25)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضیا واقعا بچن

اینارو انگار کردن تو گونی ناگهان وارد جامعه شدنlol
کی و دیدی ایدلشو بلاک کنه؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mohlek ، *VENUS*
به اشتراک بزار گولاخ!
 سپاس شده توسط *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان