17-12-2012، 20:38
براي بوي خاك باران خورده و يه دل سير گريه كردن دلم تنگ شده..........
|
دلــــــم تنگ شده بـــــــرای... |
||||||||||||||||||||||||||
17-12-2012، 20:38
براي بوي خاك باران خورده و يه دل سير گريه كردن دلم تنگ شده..........
17-12-2012، 20:44
اید که لهجه کهنم را عوض کنم
این حرفِ مانده در دهنم را عوض کنم یک شمعِ تازه را بسرایم از آفتاب شمع قدیم سوختنم را عوض کنم
22-12-2012، 22:18
دلم تنـــــــگه ،
تنگ روزهای بیخیالی ، تنگ روزهای ندانســـــــتن … تنگ روزهای خوابهای خرگوشـی ، تنگ روزهای حفظ کردنهای اجبــــــــاری … تنگ روزهای رفتن کنار آبی ترین آب به بهانه دلتنگی … دلم تنگ ثانیه ای از آن ساعتها خاموشی است همراه با عزیزترین همدردها … دلم تنگ است ، تنگ تنگ دلم تنـــــــگه ، تنگ روزهای بیخیالی ، تنگ روزهای ندانســـــــتن … تنگ روزهای خوابهای خرگوشـی ، تنگ روزهای حفظ کردنهای اجبــــــــاری … تنگ روزهای رفتن کنار آبی ترین آب به بهانه دلتنگی … دلم تنگ ثانیه ای از آن ساعتها خاموشی است همراه با عزیزترین همدردها … دلم تنگ است ، تنگ تنگ
27-12-2012، 16:01
دلم برا....
درس خوندنووو وقتی که مشغله ی اینترنت تو سرم نبود....
27-12-2012، 16:03
مجنون با انگشت روی خاک مینوشت :
لیلی لیلی... پرسیدند چه میکنی؟ گفت چون میسر نیست من را کام او ... عشق بازی میکنم بانام او ...
27-12-2012، 16:05
برای عشق قبلیم چون بی دلیل رفت نامرد.
28-12-2012، 11:14
گاهی آدم میماند بین بودن یا نبودن!
به رفتن که فکر می کنی اتفاقی می افتد که منصرف می شوی… میخواهی بمانی، رفتاری می بینی که انگار باید بـــروی! این بلاتکلیفی خودش کلــــی جهنـــــــــــــــم است
28-12-2012، 12:55
انسان سه راه دارد: راه اول از اندیشه میگذرد،این والاترین راه است. راه دوم از تقلید میگذرد، این آسانترین راه است. و راه سوم از تجربه میگذرد، این تلخترین راه است.
•
29-12-2012، 11:20
این روزها حالم خوب است
خوب ِ خوب !! نه نشانی از دلتنگی نه روزنی از سیاهی و نه وسوسه ای از دل بسـتگی! ! ! نوشتنم را بهانه ای نیست جز گفتن این که "من" بعد از "تو" به هیچ "او"یی اجازه "ما" شدن نداده ام
29-12-2012، 11:33
گاهی سراغ ادما میاد.طبعش اینه زیاد مهم نیست
| ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|