امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۴»

(02-07-2021، 15:34)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2021، 15:19)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..
معلومه خوب دادی ازمونو=) 
آزادیت مبارک ستون

با من بودی یا اون =)) 
 سپاس شده توسط Mohlek
آگهی
(02-07-2021، 15:38)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2021، 15:35)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی عذاب اوره

البته الان 7سال از کنکور دومم میگذره
یادم رفته چجوری بود
با دیدن شماها یادش میوفتم

چی میخونی؟
بهتر که یادت بره
البته بستگی به روحیه فرد هم داره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
View this post on Instagram

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط z_farhad
(02-07-2021، 15:35)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2021، 15:34)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای من که دوبار آوورد

خیلی عذاب اوره

(02-07-2021، 15:34)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آزادیت مبارک ستون

ستون که شومایی
ومچکر

فدات
(01-07-2021، 10:01)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فلشخور جاییه که از پس فردا ساعت ۸ تا ۱۲ هیچ کسی توش نی
همه تو کنکورن
بعدشم پر میشه از سوالای کنکور چطور بود؟! و چس ناله های کنکوریا

چس ناله رو بچه های ولایت شما میکننTelegh_01
اون روزاییو میبینم که بیای بگی :واااااای حاجی کنکور چقدر سخت بود>_<
من تا اون روز خود کشی میکنم Telegh_01
(02-07-2021، 15:38)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آزادیت مبارک ستون

با من بودی یا اون =)) 
ازین تیرای دو نشونه دیدی حاجی ؟
یکی گفتم به هر دوتون :V
ناشناس
 سپاس شده توسط ραтяιcια
(02-07-2021، 15:40)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2021، 15:38)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته الان 7سال از کنکور دومم میگذره
یادم رفته چجوری بود
با دیدن شماها یادش میوفتم

چی میخونی؟
بهتر که یادت بره

الان چیزی نمیخونم
قبلا مکانیک میخوندم

باور کن یه نتیجه خوب هم خستگیشو نمیشوره ببره
 سپاس شده توسط ραтяιcια
(02-07-2021، 15:42)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی عذاب اوره

ستون که شومایی
ومچکر

فدات

(02-07-2021، 15:38)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با من بودی یا اون =)) 

فدات داداش..  Heart
 سپاس شده توسط Mohlek
(02-07-2021، 15:42)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی عذاب اوره

ستون که شومایی
ومچکر

فدات

با من بودی یا اون =)) 

فکر کردم به من گفتیTelegh_01
ها باشع

سپاس شده توسط Mohlek
(02-07-2021، 14:51)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Thyme
زیر ابی میری

زیرآبی چرا ؟ D:
Unknown
گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۴» 12
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(02-07-2021، 15:43)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2021، 15:40)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی میخونی؟
بهتر که یادت بره

الان چیزی نمیخونم
قبلا مکانیک میخوندم

باور کن یه نتیجه خوب هم خستگیشو نمیشوره ببره

اها(:
نه دیگه رتبه خستگی نمی‌بره؟

سپاس شده توسط z_farhad
(02-07-2021، 15:50)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها باشع
به شمام گفتیم دیگه :v

کنکور داشتین امروز ؟
ناشناس
 سپاس شده توسط ραтяιcια
(02-07-2021، 15:51)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2021، 15:50)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها باشع
به شمام گفتیم دیگه :v

کنکور داشتین امروز ؟

باشه منم نفهمیدمTelegh_01

بله میخوای چس ناله کنم باگوشت و پوستت حس کنی؟ Telegh_01

سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 95 مهمان