امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲»

(23-06-2021، 17:10)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2021، 17:06)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
کمربند رو نبستی دیگه بی ادب =/
کوهان شتر استفاده کردی؟ بهت توصیه میکنم خیلی مقویه.
من برای تاندون استفاده میکردم خیلی خوب بود. البته بوی بدی داره.

اینقدر از این چیزا بهم گفتن تو این چند روز ._.
نمیدونم کجای گوشفند، پای مرغ ، ابگوشت خروس ، فلان خر با زردچوبه ._.
اینم الان به لیست اضافه شد . کوهان شتر

جوشونده غضروف گاوم من شنیدم@_@
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط *VENUS*
آگهی
(23-06-2021، 17:08)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2021، 17:05)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین فقط ۴ تا کیسه ی بزرگ لباس دارنننن lolll
وان حموم و سشوار و فرش و مبل و …
جهیزیشونم کامله
هر جا رفتم یه دونه خریدم ._. از بچگی تا الان

عرر خوش ب حالت اینجا اصلا ازینا نیست
برام پستشون کن <:

میدونی کلا یادمه از زمانی که من ۱۲ سالم شد باربیو جمع کردن از تو بازارای ایران
گفتن ممنوعه
وگرنه قبل ۱۲ سالگیم مغازه پر بود از عروسکای خیلیییی خفنه باربی
ولی از اون سالا به بعد من دیگه هیچ وقت مثل اون عروسکارو ندیدم تو مغازه ها
 سپاس شده توسط _sehun_ ، shghyegh
(23-06-2021، 17:12)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2021، 17:08)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرر خوش ب حالت اینجا اصلا ازینا نیست
برام پستشون کن <:

گفتن ممنوعه

آره خیلی کم شدن):
ی عروسک باربی داشتم جو اسلامی گرفتم پرتش کردم -_-
یکی دیگه مادربزرگم برام خرید با لاک لبشو آرایش کردم موهاشم کوتاه کردم دستشم قطع شد -_-
کلا هیچی دست من سالم نمیمونه
الان تو نت دیدم ی میلیون بود قیمتش/:
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط *VENUS*
(23-06-2021، 17:10)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
شوما هم باربی بازی کهههه 32

^^

من بچه بودم اینقدررررر عروسک داشتم که نمیشد جمعشون کرد
یه روز یادمه شمردم نزدیک ۳۱۷ تا شد .-.
البته ۹۰ درصدشو بعد دادم به شیرخوارگاها و کلا ۵ تارو نگه داشتم
 سپاس شده توسط shghyegh ، *Aɴѕel*
(22-06-2021، 19:15)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روز جهانیم مبارک Cool

=/////مبارک
و بی عدالتی موج می زند در اقیانوس حرف هایتان(:
 سپاس شده توسط _sehun_
(23-06-2021، 17:11)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2021، 17:10)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا ابوالفضل ._.

این دست اینارو از دور ببینه خودش خوب میشه lolllll
 سپاس شده توسط shghyegh ، THEDARKNESS
(23-06-2021، 17:14)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2021، 17:10)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
شوما هم باربی بازی کهههه 32

^^

من بچه بودم اینقدررررر عروسک  داشتم که نمیشد جمعشون کرد
یه روز یادمه شمردم نزدیک ۳۱۷ تا شد .-.
البته ۹۰ درصدشو بعد دادم به شیرخوارگاها و کلا ۵ تارو نگه داشتم

اوووههه ن من فک کنم کلا باربیام ۵۰،۶۰تا بودن
من هنو چنتاشونو دارم قایمشون کردم بچه های فامیل نگیرن ازم @_@ Big Grin
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(23-06-2021، 17:13)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2021، 17:12)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتن ممنوعه

آره خیلی کم شدن):
ی عروسک باربی داشتم جو اسلامی گرفتم پرتش کردم -_-
یکی دیگه مادربزرگم برام خرید با لاک لبشو آرایش کردم موهاشم کوتاه کردم دستشم قطع شد -_-
کلا هیچی دست من سالم نمیمونه
الان تو نت دیدم ی میلیون بود قیمتش/:

Lol
منم زیاد از این کارو کردم ._.
همش ارایششون میکردم و فاتحشونو میخوندم
 سپاس شده توسط shghyegh ، THEDARKNESS ، _sehun_
(23-06-2021، 17:15)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2021، 17:11)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا ابوالفضل ._.

این دست اینارو از دور ببینه خودش خوب میشه lolllll
والا Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط THEDARKNESS

(23-06-2021، 17:06)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
کمربند رو نبستی دیگه بی ادب =/
کوهان شتر استفاده کردی؟ بهت توصیه میکنم خیلی مقویه.
من برای تاندون استفاده میکردم خیلی خوب بود. البته بوی بدی داره.

من تجربه خودمو گفتم =/
تجربه=/ به عنوان ادمی که کل بدنشو داغون کرده=/
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط shghyegh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان