امتیاز موضوع:
  • 22 رأی - میانگین امتیازات: 4.23
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

»»(دانلود بازی)««

(11-03-2013، 15:05)**یــــــــــــــــــــاس** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام من یه فیلتر شکن خوب می خوام برای یکی از دوستام اگه بهم پ.خ کنید سپاس بارونتون میکنم

اگر میخوای فیلتر شکن دانلود کنی باید vpn بخری Sad
بعدشم ایران کاری کرده vpn ها (به گفته یکی از اشنایان) کار نمی کنن
بعد برو بزن دانلود vpn
اینم یه لینک
ببخشید فیلتر شکنا کار نمی کنن.Big Grin
»»(دانلود بازی)«« 12»»(دانلود بازی)«« 12
پاسخ
آگهی
payday
BlushBlushBlush»»(دانلود بازی)«« 12
حداقل سیستم مورد نیاز :

Cpu: P4 3 GHz or Athlon 3400
Ram: 1 GB
Video Card: NVIDIA 7800GTX or ATI x1900
DirectX: DirectX ۹٫۰
Hard Drive: 9 GB
درجه بندی سنی : +18
قابلیت آنلاین:دارد

PAYDAY™ The Heist یک بازی بی نظیر از کمپانی های عنوان شده در مشخصات بازی است که شما را با دنیای تبهکاران آشنا می سازد. خوش بینانه می بینیم که این بازی بر روی افکار شما تاثیر منفی نمی گذارند اما واقعیت چیز دیگری است . فراسوی عنوان بازی و نداشتن داستان معین در این بازی ، شاهد پارامتری های دیگری در این بازی هستیم که به ترتیب به آنها اشاره می کنم.
روش تعمیر فایل فشرده :

اگر در هنگام Extract بازی از فایل فشرده rar با اخطار خراب بودن فایل فشرده مواجه شدید, بدانید که این اخطار مربوط به خراب بودن فایل فشرده ای که ما برایتان قرار داده ایم نیست زیرا این فایل چندین بار تست میگردد و سپس بر روی سرور سایت برای دانلود قرار میگیرد و دلیل آن توقف های موقتی است که شما در هنگام دانلود انجام داده اید می باشد. البته نیازی نیست که از این بابت نگران شوید زیرا تیم ایرانیان دانلود بازی را به گونه ای فشرده سازی کرده که امکان بازیابی آن وجود داشته باشد. کافیست که در نرم افزار Winrar در تب Tools گزینه ی Repair archive را انتخاب کنید و سپس منتظر بمانید تا عملیات تعمیر فایل فشرده به اتمام برسد پس از آن یک فایل فشرده جدید در کنار فایل فشرده خراب ساخته می شود که می توانید بدون مشکل بازی را از آن خارج نمایید.
پاسخ
 سپاس شده توسط ♫ سونیا جون ♫
باحاله
پاسخ
ممنون
پاسخ
TongueTongueTongueمممنون
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://music.big.az/hande-yener_-_havaalani-194549.mp3.html
پاسخ
هههههههه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.8pic.ir/images/97682031486522088678.jpg
پاسخ
عالیهSad
جان غمگین ، تن سوزان ، دل شیدا دارم
    آنچه شایسته عشق است ، مهیا دارم
    سوز دل ، خون جگر ، آتش غم ، درد فراق
    چه بلاها که ز عشقت من تنها دارم
پاسخ
ممنون
دل نبند که تش تـــلـــخـــیــــــــــــــه
میشی مثل من نفس تـــــــخلیــــــه -_-
پاسخ
میتونه کسی اینجا واسم لینک GRID 2 رو بزارهBlushBlushBlush

"GOOD  MANNERS ARE YOUR BEAUTY"

-(IMAM ALI (As-
پاسخ
(06-08-2013، 5:24)EHSAS-Hs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میتونه کسی اینجا واسم لینک GRID 2 رو بزارهBlushBlushBlush
دادا خیلی سنگینه
من دارم اصلا مث نیدفور اسپید نیس 
فراموشش کن.
ولی باس
پس از دانلود و اکسترکت کردن پارت ها ، دقت داشته باشید که آنتی ویروس شما غیر فعال باشد. حال فایل ISO بدست آمده را حتما با نرم افزار Daemon Tools اجرا نمایید و به نصب بازی بپردازید. پس از اتمام نصب بازی ، تمامی فایل های موجود در پوشه Crack را در محل نصب بازی جایگزین نمایید. فایل اجرایی بازی را توسط فایروال خود بلاک کنید. روش نصب و فایل های فشرده تست شده و سالم می باشند. تیم دانلودها امیدوار است از این بازی فوق العاده زیبا نهایت لذت را ببرید.
پارت 1
پارت2
پارت3
پارت4
منبع:دانلود ها
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  بهترین بازی که تا حالا بازی کردی چیه ؟؟
  دانلود برنامه GTA 5 Save Editor v2.0.0.8 برای Xbox 360 و PS3
  اولین بازی استرتژیکی که بازی کردید چی بوده ؟؟
  دانلود بازی Battlefield 4 برای PS3
  دانلود تـــم Thief برای ایکس باکس 360
  دانلود برنامه USBXTAFGUI
  بررسی بازی FarCry4 +لینک دانلود
  دانلود برنامه مبدل بازی های قدیمی سگا و میکرو + خوذ بازی ها
  دانلود رایگان بازی باب اسفنجی ستاره 2
Star دانلود بازی PES 2015 برای PC نسخه ریلودد

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان