امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 + 4✗9 ×

(16-08-2013، 16:26)maryam.ekh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوع :|

یآرو مثه اینکه فهمید آف شد :|

اینم از شآنس تخ*** من × گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 119
طوری نیس دفعه بعد می ترکونیمش=))
سلام مهیار
 سپاس شده توسط maryam.ekh ، mahyar 021 ، * Exceptional girl *
آگهی
هوعععع :|

من هلن هستم13 سالمه♣
زمستونا تو تبریز و تابستونا تهران یا خارج از کشورهستم•○
من همه ی حیوونا رو دوس دارم♥
و فکر کنم تو این انجمن از همه بیشتر من حیوانات داشتم و هر چی بگین نگه داشتم که الان تازه بایه میلیون گربه ی پرشینم مونده و سگ گیرت دنم که اسمش سزاره و لاکپشتم و همسترم و کاسکوم که در حد مرگ دوس داشتم تازه فوت کرد...♦
از نمونه دولتی قبول شدم♠
غذا های مورد علاقه ی من ژاپنیه چون تو بچگی چند سالی اونجا بزرگ شدم و عشق مسافرتم و حدود نصف دنیا رو گشتم و اسمم به خاطر این خارجیه چون تو انگلیس به دنیا اومدم♠♠
گیتار و پیانو می زنم و زدنم حرف نداره♥♠
شناگر و والیبالیست هم هستم☻
به زبان های انگلیسی و فرانسه و المانی و ژاپنی مسلط هستم♦
من دختر خیلی شوخیم زیادم لوس نیسم ◘
خواننده های مورد علاقه ام -انریکه -کتی پری-وان دایرکشن-بیق تایم روش-جیلو-2ne1-بوا♥♥♥
عشق امو و علامت پیس و پانک و monster highهستم هتل ترانسیلوانیا رو هم خیلی دوست دارم♥♥♥
و بهترین دوستم تو ین انجمن که خیلی هم دوستش دارم و هم با نمکه و هم زیباAVA JOON هستش♥♥
اینم اخر می گم که به کسی بر نخوره ولی دختر پولداری هستم☻☺
عاشق اینم که در اینده خواننده شم☺
خیلی خیلی ممنون که به پروفایلم سر زدید کاری داشتید پ خ بدید♥

رسما ریده :|
بعضیــآ مثــل ســُس خـــرســی مهــرآم میمونـــن !

فقط تــِــر تــِـر میکنـن ..

بــدون اینـــکه بــآزدهــی دآشتــه بـآشــن .. !!
 سپاس شده توسط Mason ، mahyar 021 ، * Exceptional girl *
(16-08-2013، 16:29)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا تاسف؟؟؟؟

بیخیـــــــ عسیــــــسمــــــــــــ.........
× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 119
 سپاس شده توسط * Exceptional girl *
خخخخخخ آخرش نتونستیم =)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط mahyar 021 ، * Exceptional girl *
(16-08-2013، 16:29)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2013، 16:26)maryam.ekh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوع :|

یآرو مثه اینکه فهمید آف شد :|

اینم از شآنس تخ*** من × گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 119
طوری نیس دفعه بعد می ترکونیمش=))
سلام مهیار

هــــــــــــعـــــــــــی
همسترا هم تا دستتو ببری جلو گاز می گیرن عین دخدرهدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط mahyar 021 ، * Exceptional girl *
اگه این گودزیلآ هآ تو نت نبودن پ مآ ب کی بخندیم !!

مثه جنیفر لوپز :/

این دختره

آرمین 2afm :|
بعضیــآ مثــل ســُس خـــرســی مهــرآم میمونـــن !

فقط تــِــر تــِـر میکنـن ..

بــدون اینـــکه بــآزدهــی دآشتــه بـآشــن .. !!
(16-08-2013، 16:33)maryam.ekh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه این گودزیلآ هآ تو نت نبودن پ مآ ب کی بخندیم !!

مثه جنیفر لوپز :/

این دختره

آرمین 2afm :|
دقیثادیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من جون میدم برا ضایع کردن یکی دیه اسمش بچه درس خونهدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یکی دیه اسمش بزغاله سدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-08-2013، 16:30)maryam.ekh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوعععع :|

من هلن هستم13 سالمه♣
زمستونا تو تبریز و تابستونا تهران یا خارج از کشورهستم•○
من همه ی حیوونا رو دوس دارم♥
و فکر کنم تو این انجمن از همه بیشتر من حیوانات داشتم و هر چی بگین نگه داشتم که الان تازه بایه میلیون گربه ی پرشینم مونده و سگ گیرت دنم که اسمش سزاره و لاکپشتم و همسترم و کاسکوم که در حد مرگ دوس داشتم تازه فوت کرد...♦
از نمونه دولتی قبول شدم♠
غذا های مورد علاقه ی من ژاپنیه چون تو بچگی چند سالی اونجا بزرگ شدم و عشق مسافرتم و حدود نصف دنیا رو گشتم و اسمم به خاطر این خارجیه چون تو انگلیس به دنیا اومدم♠♠
گیتار و پیانو می زنم و زدنم حرف نداره♥♠
شناگر و والیبالیست هم هستم☻
به زبان های انگلیسی و فرانسه و المانی و ژاپنی مسلط هستم♦
من دختر خیلی شوخیم زیادم لوس نیسم ◘
خواننده های مورد علاقه ام -انریکه -کتی پری-وان دایرکشن-بیق تایم روش-جیلو-2ne1-بوا♥♥♥
عشق امو و علامت پیس و پانک و monster highهستم هتل ترانسیلوانیا رو هم خیلی دوست دارم♥♥♥
و بهترین دوستم تو ین انجمن که خیلی هم دوستش دارم و هم با نمکه و هم زیباAVA JOON هستش♥♥
اینم اخر می گم که به کسی بر نخوره ولی دختر پولداری هستم☻☺
عاشق اینم که در اینده خواننده شم☺
خیلی خیلی ممنون که به پروفایلم سر زدید کاری داشتید پ خ بدید♥

رسما ریده :|
خخخخخخخ
من لادن هستم 15 سالمه بچه ی  تهرونم یه بار رفتم مریخ  تقریبا کل جهانو گشتم یه وورزشکار حرفهای هستم
به زبان فرانسوی حرف میزنم خیلی پولدارم اونقدر که دیگه نمی دونم با پولام چیکار کنم

خخخخ تف !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
(16-08-2013، 16:30)mahyar 021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2013، 16:29)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا تاسف؟؟؟؟

بیخیـــــــ عسیــــــسمــــــــــــ.........

اینجا همه منفین اینقد عسیسم عسیسم نکنAngel

منم شیوام دختر انجلینا و برد پیت دنیا رو بابام خریده فضا رو مامانمBig GrinBig Grin

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 35 مهمان