امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد ((نسخه 252))

(31-07-2015، 0:02)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 0:01)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 23:59)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 23:58)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باوو مگه رپ بچس بش فک و فامیل میدید؟
بیخیال این تعصبات ..
ب نظر من موسیقی باس محتوا داشته باشه !
ادم باش حال کنه فرقی نداره کار کی باشه !

به این ها میگن لقب 
نه دادن فک و فامیل 
برای معروفیتش هس
نثلا هیچکش بنیانگذار رپ هستش 
هنوزم میگم مهم محتواست ..
زیاد اخبار رپرا رو دنبال نمیکنم .. ما رو اسگل کردن (:
همش حاشیه بازی و مزخرفات :|
خدافسی میکنه طرف با ی ترک برمیگرده :/

این کار همون خزو خیلس چیه اسمش ؟ 
ها تتلو 

احترام به تتلو بزار گناه داره
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، FARID.SHOMPET ، ρѕуcнσραтн
آگهی
نقل قول:
فک کنم زدبازی سبکو عوض کرد!
والا تاجایی که من یادمه زد بازی فقط همین اواخر خوب بود از لحاظ اخلاقی. همش فوش بود اون قدیما یا اگرم نبود همش به س0ک0س اشاره می شد و لش بازی و این حرفا!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ρѕуcнσραтн
(31-07-2015، 0:00)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 23:58)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 23:55)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 23:54)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا خوب نیس کارتونا
من اینجا غریبمcrying

به شومپت ها بپیوند! 
گریه نداره که!  Big Grin
چییییییییییییییییییییی؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=41898

الان فرید  یه شومپت ِ .. 

گرفتی ؟
خوندم
چه بیکار:297:
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(31-07-2015، 0:05)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 23:59)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 23:58)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باوو مگه رپ بچس بش فک و فامیل میدید؟
بیخیال این تعصبات ..
ب نظر من موسیقی باس محتوا داشته باشه !
ادم باش حال کنه فرقی نداره کار کی باشه !

به این ها میگن لقب 
نه دادن فک و فامیل 
برای معروفیتش هس
نثلا هیچکش بنیانگذار رپ هستش 

دوازده.سال پیش.زد بازی شرو کرد رپ خوندن اونم فارس اون موقع زد بازی و عرفان و حالا خیلی کم حصین تو کار رو بودن حتی سوگند رپر هم با شنیدن اهنگای زد بازی ب رپ رو اورد
از حدود 3سال بعد کم کم خالطور ا اومدن وسط کار ک از نظر من بیشتر گند زدن ک یاس خانوم آقا عدی فروش خلصه و اصخر اقا کله گنده هم جزش میشه
زد بازی اون کارو وقتی استارت زد ک طعمه تابو و ساسی مانکن داشتن گند میزدن تو موزیک
کی جز زد بازی اینقد لپ رو و اس فارسی زبانت تعریف کرد؟
اینو جایی نگو خب ؟
بهت میخندن
زدبازی جز اولین رپکن ها بود که چنتا بچه پولدار گروهی تشکیل دادن که اسم اصلیش زید بازی بود و در اصطلاح برای راحتی کار زدبازی شد 
دومن اولین رپر و بنیان گزار هیچکس هست
گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) 119
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، omidkaqaz ، ρѕуcнσραтн
(30-07-2015، 23:58)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 23:55)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 23:54)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا خوب نیس کارتونا
من اینجا غریبمcrying

به شومپت ها بپیوند! 
گریه نداره که!  Big Grin
چییییییییییییییییییییی؟
هیچی شما به ذهنت فشار نیار 

من  شومپت او شومپت همه شومپت
(31-07-2015، 0:06)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
فک کنم زدبازی سبکو عوض کرد!
والا تاجایی که من یادمه زد بازی فقط همین اواخر خوب بود از لحاظ اخلاقی. همش فوش بود اون قدیما یا اگرم نبود همش به س0ک0س اشاره می شد و لش بازی و این حرفا!
ببخشیدا قصد توهین ندارم ولی رپ تو جامعه ما بدجا افتاده
خدافص (: ..!

سرتون گرمه (:
(31-07-2015، 0:04)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 0:02)lloc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 0:00)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به شومپت ها بپیوند! 
گریه نداره که!  Big Grin
چییییییییییییییییییییی؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=41898

الان فرید  یه شومپت ِ .. 

گرفتی ؟

اون اولین موضوع شومپتی که اقا فرید زده بود بلند تر نبود؟؟؟تازه عکس هم داشت
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=56462

این بود ؟ :||

این یه سواله
واقعا فاضت چی بوده اون موقع ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این همیشه یک سوال میمون ._.

? WHAT YOU KNOW ABOUT LOVE

? WHAT YOU KNOW ABOUT LIFE

? WHAT YOU KNOW ABOUT BLOOD
(31-07-2015، 0:08)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا خوب نیس کارتونا
من اینجا غریبمcrying

به شومپت ها بپیوند! 
گریه نداره که!  Big Grin
چییییییییییییییییییییی؟
هیچی شما به ذهنت فشار نیار 

من  شومپت او شومپت همه شومپت
شما شاید ولی همه رو نمی دونم
(31-07-2015، 0:03)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2015، 23:59)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیی ..  cry girl

ای جان! گریه نکن! شیر می خوای؟ 

(31-07-2015، 0:01)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا فقط سوگند :|

ختم کلام :>

آره خدایی!
چقدر صداش جذابه!
لیبن لیبن (به آلمانی خونده) که اصن منو نابود کرد.
تو تمآم آهنگاش عاشق ساعت برگردم !

البته اونایی ک تکی خونده !

با عرفان ک میخوند محشر میشد ((:

بسوزه پدر پول -_-
گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) 119
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، FARID.SHOMPET

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان