امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ

SABER , اب پری2 , SomeOne × , ¥ M O H S E N ¥ ××~بهتـــرین××~, First Star , ✯مهرزاد✯ , دریا+17 , , ♥نیما ♥ , Niloofar1999 , NICKOLAS , ☼آریا☼ , etrisa** , Albert wesker , g.boy , *shadow girl* , ツℒმMἶმツ , FeRi~ , kimia-s , روزيتا ,

××~بهتـــرین××~
این چی میگه!!!!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
آگهی
(26-06-2014، 17:53)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 17:47)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن دیگه!
تو محسن رو انتخاب کردی-_-
به من خیانت کردی:V

نه بیا بغلم :V

(26-06-2014، 17:48)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه چرا مرضیه با تو این کارو میکنه؟! ._.

|:
من چیکارش کردم ؟ :|
جَو اَصد :|
(26-06-2014، 17:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 17:52)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بم بگو :|

که صَفه موضوعات 6 تا شُد ._.*

میگم میگم ._.

7 تا شُد چرا تهمت میزنی الان ؟ >_< :|

بــــــــــــــــــــــــــــــگو >_<

آهان 7 تا <:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ 119
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dead Silence
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اخییییییییییییییی
اصن فقط میرم بغل شوهره خودم :V

لیاقت ندارید شماها :V
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط T A R A
(26-06-2014، 17:53)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 17:47)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن دیگه!

(26-06-2014، 17:48)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:

+ سروش پَ دیگه سیریش من نشو اگه گل و گلستان اینجاس :V

انقدرم تو پروفایل من نیا -_-

فمیدی ؟ :|

گل و بوستانو بچسب برادرم ! :V

بیا دخی/(-___-)\
من چه ادم مهربانیم:V
 سپاس شده توسط Dead Silence
خدافس .-.
^__^

سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dead Silence ، † αƖιєη †
(26-06-2014، 17:55)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بــــــــــــــــــــــــــــــگو >_<

آهان 7 تا <:

میرم میگم سلام اونم میگه سلام بهش میگم تارا رو چند ساله میشناسی ؟ :|

بعدش سوالای دیگه دیگه .. ._.

آره آره 7 تا ._. با کُمک رضا شُد 7 تا (:

امروز تولُدشه .-.

تا شنبه نمیاد آقامون ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ 119
 سپاس شده توسط T A R A
بچه ها این روزا ممد چقد پروفابله صبارو می پاد :|
در حال مشاهده پروفایل ✘LOv!ηG_ShØw

یَنی چی شده؟!cry girl
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †

ن دیگه!

|:

+ سروش پَ دیگه سیریش من نشو اگه گل و گلستان اینجاس :V

انقدرم تو پروفایل من نیا -_-

فمیدی ؟ :|

گل و بوستانو بچسب برادرم ! :V

آبـــــــــرو هر گل و گلستان بردی!!!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
پوفف !
رکی اون پ.خ رو ج بده -_- !

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان