امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

(18-01-2014، 21:35)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه واردم که هستم به توچه ها

واسه من کاسه ی داغ تر از آش نشو . .!!!

بهت گفتم خانومی خانومی فک نکن خانومی !! |: (چی گفتم )

(18-01-2014، 21:35)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 21:31)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 21:30)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

تارا یه چی بهش میگماااا نیگا >___< !!
چـی شـُده؟؟@:

تارا . . . جلو این دختررو بگیرااا . .این عرفان تموم کرد این شروع کرد
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 118
 سپاس شده توسط T A R A
آگهی
(18-01-2014، 21:34)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان خیلی لوسی دختر مسخره طرز حرف زدن بلد نیستی

0___0؟؟؟
تو بلدی ؟؟
من بلدم:|
پس بلد نیستیم حرف نمیزنیم دیه>___<
اوکی؟؟
من که میگم اوکی
توام بگو افرین
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(18-01-2014، 21:37)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 21:35)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کــیش بــاو||:

بَســــه!!

بت سلام کردم تاراییcry girlcry girl
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє
(18-01-2014، 21:37)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان به نظرت من نمیتونستم ادامه بدم تو هم هی الکی ازم ایراد بگیری خدایی من نمیتونم الانم تمومش کردم چون 60درصد اخطار دارم تو هم که هم دختری هم پارتی زیاد داری منو سریع اخراج میکنن Dodgy

با آیسآن چکار داری ! ؟
سه تا دختر تک گیر آوردی ! ؟ Dodgy
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 118
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آبجی مهشید امکانش هس جواب پیام خصوصیه بدی؟

در ضمن سلام همگی
تبلیغات در امضا بر خلاف قوانین می باشد !
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(18-01-2014، 21:37)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان به نظرت من نمیتونستم ادامه بدم تو هم هی الکی ازم ایراد بگیری خدایی من نمیتونم الانم تمومش کردم چون 60درصد اخطار دارم تو هم که هم دختری هم پارتی زیاد داری منو سریع اخراج میکنن Dodgy

پس ساکت شو !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 118
 سپاس شده توسط T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(18-01-2014، 21:38)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 21:37)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کــیش بــاو||:

بَســــه!!

بت سلام کردم تاراییcry girlcry girl

کــِی؟؟!)):
خــوبی گـُلم؟؟^__^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(18-01-2014، 21:37)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ! Tongue

هـــآی بی اعصاب:|
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

کــیش بــاو||:

بَســــه!!

تارا تقصیر خودشه وگرنه من نه اهل دعوام نه از دعوا خوشم میاد وگرنه ایسان درس صحبت کنه من که کاری باهاش ندارم اصن ببخشید باوا ایش

سپاس شده توسط T A R A
(18-01-2014، 21:38)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با آیسآن چکار داری ! ؟
سه تا دختر تک گیر آوردی ! ؟ Dodgy

|: وللش احمد |: فعلن که من تک گیر آوردمش |: !!
 سپاس شده توسط T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان