امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

*•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•*

(02-03-2021، 22:15)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زمان چه زود گذشت!

احیانا اخیرا تو سایت نکس وان کامنت نزاشتی؟
دقیقا یکی ب همین نام زیر عاهنگ مهدی احمدوند کامنت گزاشت :/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
آگهی
(02-03-2021، 22:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 22:00)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسامه دیگع کلا کم داره بچم:/
بیشتر از این ازش توقع نمیره:/
هوی دو دیقه نبودیم جو سازی کردی باز ؟
برو تو اتاقت ب کارای بدت فک کن =)

منو و جوسازی میخونیم با هم اصن؟:/ هیییی خدا بگم گور ب گورت کنع ای گور ب گور شده
اصن ب منِ معصوم میاد اهل کار بد باشم؟
فرشته زمینی ام کلا☆_☆
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek
(02-03-2021، 22:14)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 22:09)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چند وقت پیش یک پرونده ساختم به نام Russian Case.
کم کم داره شاخ و برگ میگیره.

راجب چیست؟
یک فرد مواد فروش.
(بقیه اطلاعات محفوظ است)
Everything is Temporary(:
(02-03-2021، 22:16)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا ک اصرار میکنی چشم:/ ( البته من هنوز زیاد اینجا رو بلد نیستم میترسم بت نگم بزنی بنم کنی والا معلوم نی بت میاد از اون آدمای قدرتمند اینجا باشی:/)
این ی نمه خله
کلا همش جر و بحث میکنه با من:/ هیییی اما من از بس دختر مودبی ام سعی میکنم چیزی نگم بش:/
ی چیزی بگم بین خودمون بمونه باورت میشه حتی خرگوشا رو از راه ب در کرده:/ میشنه سیگار میکشع باشون:/
و ....
حالا باز یادم اومد تگت میکنم میگم بت:/

من ازین بازی کثیف مدیریت اینا کشیدم بیرون(= 
الان فقط ی کاربر سادم|: 

این میخواسته یکی دیگه رو در به در کنه احتمالا اشتباهی خرگوشا از راه بدر شدن  Telegh_01

باشه ^.^
(02-03-2021، 22:18)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 22:15)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زمان چه زود گذشت!

احیانا اخیرا تو سایت نکس وان کامنت نزاشتی؟
دقیقا یکی ب همین نام زیر عاهنگ مهدی احمدوند کامنت گزاشت :/

نه بابا من خیلی وقته تو نکس وان نرفتم
با اهنگاش حال نمیکنم
اسکی از من ؟!اونم تو روز روشن؟!-_-
 سپاس شده توسط Mohlek
(02-03-2021، 22:09)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 22:07)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا تا جایی ک میدونم ت پروندت نابوووده کااافر:/
من ک امروز ی فرشته از بهشت بام تماس گرف گفت اصن نگران نباش گلم جات دقیقا وسط بهشته☆_☆

چقد فیلسووووووف:/
حاجی شما میری بهشت
ولی عزراییل با ما رفیقه
همینجوری ما رو نمیکشه ک بریم بهشت یا جهنم =)
بهتر ت بیای جهنم کلا بچه های اونجارم از راه ب در میکنی
بپوس ت این خراب شده:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek
(02-03-2021، 22:16)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 22:06)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترخدااا بگو 
:| 

لعنتی تیزهوش ..... 17

حالا ک اصرار میکنی چشم:/ ( البته من هنوز زیاد اینجا رو بلد نیستم میترسم بت نگم بزنی بنم کنی والا معلوم نی بت میاد از اون آدمای قدرتمند اینجا باشی:/)
این ی نمه خله
کلا همش جر و بحث میکنه با من:/ هیییی اما من از بس دختر مودبی ام سعی میکنم چیزی نگم بش:/
ی چیزی بگم بین خودمون بمونه باورت میشه حتی خرگوشا رو از راه ب در کرده:/ میشنه سیگار میکشع باشون:/
و ....
حالا باز یادم اومد تگت میکنم میگم بت:/
ننگ بر تو
عاقا باور نکنین این فقط میخواد منو سیاه کنه
ولی جدای از چرت و پرت و اینا
من به هر کسی میپیچم یا ب هر کسی ک حرفی میزنم بخاطر اینه که اونو مث رفیقم میدونم
الان حسین هس
باران هس
تو هستی و دو سه نفر دیگع که کلا باهاشون احساس راحتی میکنم تو فلش
ناشناس
(02-03-2021، 22:16)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 22:14)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم توام بزرگ شی اوکی شن بات 

این مواقع فاز شوخی رو بگیر خیلی جوابه 

راجب چیست؟

فکر نکنم! با شناختی که من دارم ازشون!

جدی؟؟؟؟  مرسییی... خخخ

فک کردی شوخی کردم گفتم میخواست بکشه؟ جدی جدی میخواست بزنه پودرم کنه |: 
الان میخنده بم 
بعد  هی میخوام خندم نگیره ضایع نشه 
هی نمیشه 
انقد میمونه تا خندم بگیره بعد میره 

دعا میکنم واس توام اینطوری شن 
شاد باشین دور هم .....  Big Grin

زمان چه زود گذشت!

از کِی؟
 سپاس شده توسط Prometheus
(02-03-2021، 22:20)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 22:09)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی شما میری بهشت
ولی عزراییل با ما رفیقه
همینجوری ما رو نمیکشه ک بریم بهشت یا جهنم =)
بهتر ت بیای جهنم کلا بچه های اونجارم از راه ب در میکنی
بپوس ت این خراب شده:/
من همین الانشم تو جهنمم رفیق =)
ناشناس
(02-03-2021، 22:19)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راجب چیست؟
یک فرد مواد فروش.
(بقیه اطلاعات محفوظ است)

کِی بقیه اطلاعات به دسترسی همگانی خواهند رسید؟ 

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان