امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ

فـاطی ! `~> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(ـ_ـ*)
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(01-07-2014، 20:49)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببار ای ابر   می  اندود من
مستانه ام کن!
بسوزان ریشه را از بیخ و بن دیوانه ام کن
مترجمv: -_-
اگه قرار بود ی نفرو نجات بدید ..

اونی رو که دوس داشتید رو نجات می دادید ..

یا اونی که دوستون داره ؟
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mïņ̃†êR ، First Star ، #marya#
فاطی طرف خوبه آ...

کجا خیام بیایم:V؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mïņ̃†êR ، Ƒαкє ѕмιƖє
(01-07-2014، 20:39)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 20:34)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ابجی یه جور میگی پسر هر کی ندونه فک میکنی خان جوون منی..
خخخخ
Big GrinBig GrinBig Grin
خودم من معرفی کرده باشم با تازه عضو شده بودی چه فرقی داره؟Tongue
مدیر بودم مسخره نه نویسنده بودمkaffe2
(01-07-2014، 20:35)× RoYa × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانوووومه شیوا ؟؟؟؟؟؟

من موضوع ارسال کنم اخرش چی میشه ؟؟؟؟ Huh

جانم؟

اتفاق خاصی نمیوفته 
پس نویسندگی که میگن چیه ؟؟؟؟
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(01-07-2014، 20:49)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببار ای ابر می اندود من
مستانه ام کن!
از دست رفتهـ .___.

(01-07-2014، 20:50)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـاطی ! `~> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(ـ_ـ*)
هیممـ عزیزم ): !

غصهـ نخور ! ._.

هیچی نداره فقد رنگ عوض میکنی فقد یکم کلاس داره -_-
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mïņ̃†êR ، Dead Silence ، #marya# ، Ƒαкє ѕмιƖє
(01-07-2014، 20:48)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 20:47)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 20:44)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 20:43)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا kaffe2
wtf:|؟

رقصkaffe2

بلدی بیا وسطkaffe2

(01-07-2014، 20:45)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 20:43)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا kaffe2

اسم اون *%&$& رو نیاریـد جلوی من >_<
پاستیل خوبه؟
:|

کلاس اموزشی داریما زیر قیمت kaffe2

ببار ای ابر   می  اندود من
مستانه ام کن!

فرین عشق جدید من فدای اون غیرتتcry girl
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، F A R ! N
(01-07-2014، 20:45)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 20:43)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 20:41)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 20:39)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 20:38)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واسه خودم بدجور متاسفم-_-
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ 118

کیو دور زدی ؟
دور میزدم بهتر بود ک دورم بزنن
یه مشتxxدورم جم شدن

بـگـو بـه کـ**م .

دوست فـایدش چیـه ؟ کـارت داشت دوسته . کارش داری دوست دیگـرون .
نمیشه اخه 1متر بشه واسم شاخ شده -_-
بعضیا هم ک خوب خودشون رو نشون دادن

.
بـاوشه .

ولی زیاد فکــ کنی اعصـاب خودتو خراب میکنی -__-.
 سپاس شده توسط #marya#
سلام -_-
:|
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ 118

سپاس شده توسط First Star ، Mᴏsᴇs ، #marya# ، Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
من دارم بهت میگم دیگه نویسنده گی خیلی چیز خوبیه برو موضوع های زیاد زیاد بزن نویسنده میشیRolleyesRolleyes

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان