امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】

(26-03-2014، 23:40)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 23:38)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 23:37)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 23:35)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام هلن 
سلام پارمیدا گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】 117
سلام روژی
خوبی عخشی؟^.^

(26-03-2014، 23:36)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآاام به اونایی که سلام کردن(:
شمیم^.^
خوفم میسی 
تو خوفی جیجیلم
ن چ خبر؟:|
سلامتی 
چیزی شده گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】 117

به منم عکس بفرستین دیگ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】 117
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】 117
 سپاس شده توسط ʂհმოἶო ، ツClas$i☪ J☯ ツ
آگهی
(26-03-2014، 23:42)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 23:41)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 23:37)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 23:36)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس تو عوض نکردی =ااااااااا
اون همه عکس دادم بهتون

عکسات خوب بودن من حوصله ی عوض کردن نداشتم(:

خوبی رشی؟!!
با منی؟0.0
آرع(:

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ
نع شمیم ت خوبی؟:}
ارع نسیم چیزی شده-_-
 سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
دیگـه بـآس بـرم .. خـودآفس |:
|:
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ
(26-03-2014، 23:43)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 23:40)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 23:38)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 23:37)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 23:35)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام هلن 
سلام پارمیدا گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】 117
سلام روژی
خوبی عخشی؟^.^

شمیم^.^
خوفم میسی 
تو خوفی جیجیلم
ن چ خبر؟:|
سلامتی 
چیزی شده گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】 117

به منم عکس بفرستین دیگ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】 117

=ااااااااا

با این کار خعلی حال میکنم
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: helenpak، shamim 78، இFATEMEHஇ، ☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
 سپاس شده توسط ʂհმოἶო
(26-03-2014، 23:47)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارع نسیم چیزی شده-_-

نع منم خوب نیستم ):
فردا میخوایم بریم شمال حوصله ندارم ا:

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

(26-03-2014، 23:47)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارع نسیم چیزی شده-_-
چی شده اگ دوست داری بگو عزیزم ناراحت نباش دیگع
سلامم
شمیم تو چته دیگ
 سپاس شده توسط ʂհმოἶო
(26-03-2014، 23:52)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شمیم تو چته دیگ

هیچی باو فرداع میخوایم بریم شمال حوصله ندارم ا:

خرووس:غایب
ملی:غایب
شمی:حاضر
نسی:حاضر
مبی:حاضر
(:

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان