امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(03-06-2021، 20:38)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 20:34)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا مطمئن شدم خودتی -___-
میمون
من اون آهنگ هایده بودما سو تفاهم نشه Telegh_01
هیس! Telegh_51
 سپاس شده توسط Mohlek
آگهی
(03-06-2021، 20:16)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 20:07)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد پ.خ بت میگم ._.
اوک دا

(03-06-2021، 20:10)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01

حسااام-___-
یا خدا
اشهد ان الله اله الله -_-
اشهد ان محمد الرسول الله -_-

(03-06-2021، 20:09)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو جون بخواه :۷
اصلا واست ۲۰۶ میخرمممم
ای جوووون :v
هر روز تو و حاج احسانو میبرم دور دور:v
بستنیم برامون میخری ؟ *-* شکلاتی ؟

(03-06-2021، 20:22)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

22‌ ‌ ‌

آنای عشق ؟ آنای زندگی ؟!
دلم برات میدونی چقدر تنگ شده دختره؟! میدونی یا نه؟
 سپاس شده توسط Mohlek ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، *Aɴѕel*
(03-06-2021، 20:39)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 20:38)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اون آهنگ هایده بودما سو تفاهم نشه Telegh_01
هیس! Telegh_51
الان یه هایده انقد رو مخت بود ؟
فش مش ندادما نزن منو
آهنگش رو پروفم هس

(03-06-2021، 20:43)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 20:16)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوک دا

یا خدا
اشهد ان الله اله الله -_-
اشهد ان محمد الرسول الله -_-

ای جوووون :v
هر روز تو و حاج احسانو میبرم دور دور:v

(03-06-2021، 20:22)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

22‌ ‌ ‌

آنای عشق ؟ آنای زندگی ؟!

دیگه بهر حال یه آبجی بیشتر نداریم که :v
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
(03-06-2021، 18:21)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 18:18)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفرین آفرین
صبح تا شب پای سیستم

درسم ک به دشت های شمالی ._.
امتحانات تموم شد ؟

ندارم تموم شدن .-.
خیلی وقته
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
(03-06-2021، 20:33)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 20:16)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ی چیزی بگم

من الان از ساعت ۷ بیرونم فک کنم ۸ شب شد و در نتیجه حرف تو درست بود Telegh_01
اوهوم
بل بازم آخر نتیجه، حرف من درست خوانده شد .-.
و حالا باید رسیدگی کنیم ک این وقت روز بیرون چیکار میکنی؟
حالا ی باااار
چون خیلی وقته بیرون نرفته بودم یادم رفته بود کی شب میشه#_#
آمممم بازار Big Grin
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(03-06-2021، 19:13)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 17:20)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Alien"
پیامش حذف شد/:

پیام کی؟

(03-06-2021، 17:23)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دهنت v:
ع چرا ._. از برنامه های مفرح انتخاباتی استفاده کن لذت ببر

خیلی ژالبه v:

جدی؟؟! حوصله سر برن اخه.... من روحانی میدوس

آرمیتا
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Prometheus
یه هُل ریز بدین که بشیم ۱ کا :۷

http://dl.akskhor.ir/uploads1/5EF99CA5-EDC6-4D68-B4AA-E8F458304EF6.jpeg

(03-06-2021، 20:44)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 20:39)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیس! Telegh_51
فش مش ندادما نزن منو
آهنگش رو پروفم هس

(03-06-2021، 20:43)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آنای عشق ؟ آنای زندگی ؟!

^-^

فقط دیگه به دخترم کاری نداشته باش ._.
تو الان داییش محسوب میشی
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh
(03-06-2021، 20:47)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه هُل ریز بدین که بشیم ۱ کا :۷

http://dl.akskhor.ir/uploads1/5EF99CA5-EDC6-4D68-B4AA-E8F458304EF6.jpeg

(03-06-2021، 20:44)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فش مش ندادما نزن منو
آهنگش رو پروفم هس

^-^

فقط دیگه به دخترم کاری نداشته باش ._.
تو الان داییش محسوب میشی
قربون نفس دایی بشم من :vv
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh ، *VENUS*
جینگیلی جینگیلی قناری 10
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط *VENUS*

22‌ ‌ ‌

آنای عشق ؟ آنای زندگی ؟!

سلام دختررررر
منممم!نتم همچنان در حال اتمام ولی اینجام:|
 سپاس شده توسط *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان