امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 |

(18-10-2015، 19:17)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2015، 19:16)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2015، 19:14)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2015، 19:09)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماهان من تا حالا باهات حرف نزدم|:

بله.. :||

خخخخ
نمیدونم چرا |:
ولش
خوبی؟

آره.. مرسی..
شما خوبی؟
منمنون منم خوبم
چه خبرا؟..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 | 117
 سپاس شده توسط sober ، Interstellar
آگهی
(18-10-2015، 19:22)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2015، 19:17)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2015، 19:16)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2015، 19:14)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2015، 19:09)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماهان من تا حالا باهات حرف نزدم|:

خخخخ
نمیدونم چرا |:
ولش
خوبی؟

آره.. مرسی..
شما خوبی؟
منمنون منم خوبم
چه خبرا؟..

هیچ..
شما چه خبر؟ (:
 سپاس شده توسط sober ، Silver Sun
(18-10-2015، 19:27)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2015، 19:22)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخ
نمیدونم چرا |:
ولش
خوبی؟

آره.. مرسی..
شما خوبی؟
منمنون منم خوبم
چه خبرا؟..

هیچ..
شما چه خبر؟ (:

منم هیچ..
سلامتی شما(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط sober ، Interstellar
ماهان تو کلاس چندمی ؟
ملی تو چی؟
 سپاس شده توسط Interstellar ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، Silver Sun
دوم .. ((:
(18-10-2015، 19:30)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوم .. ((:

انسانی؟

مروا تو هم دبیرستانی ای؟
 سپاس شده توسط Silver Sun ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
بدترین سوال
خیلی سخته توضیح دادنش |:
من نهمم
به قدیم اول دبیرستان|:
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(18-10-2015، 19:33)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2015، 19:30)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوم .. ((:

انسانی؟

مروا تو هم دبیرستانی ای؟
من هشتمم سال اخر راهنمایی .-.
(18-10-2015، 19:33)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدترین سوال
خیلی سخته توضیح دادنش |:
من نهمم
به قدیم اول دبیرستان|:
من همیشه سر این موضوع با همه مشکل دارم..

نهم میشه سوم راهنمایی قدیم..

(18-10-2015، 19:33)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوم .. ((:

انسانی؟

مروا تو هم دبیرستانی ای؟

بله.. (((:
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، sober ، Silver Sun
چون ششم اضافه شد

من الان به قدیم اول دبیرستانم(:
 سپاس شده توسط Interstellar ، sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 32 مهمان