امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد » 243 «

(12-06-2015، 20:48)ss..mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 20:45)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 20:43)ss..mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 20:41)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 20:39)ss..mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا سپاس دادی؟ مگه نگفتی به تازه وارد ها نمی دی؟

گوشیم به  رحمت خدا رفت  یه ماه پیش مامانم از پنجره پرتش کرد بیرون 20 متر سقوط ازاد داشت طفلک

همه ر مو به مو رفتم  نشد
چرا ولی دیدمـ گُنآ دآری طفلی ._.

چرا پرتش کرد بیرون ؟ ( اصلش اینه :V )

گفت10 مین دیگه می ام  اگه دستت باشه  پرتش می کنم بیرون
من هم گفتم شوخی می کنه  10مین بعد اومد ....

فُشت بدمـ ؟ :|

اص اصلش -_-

چیکار کردی گُف 10 مین دیه ازت میگیرمـ ؟ :|
گفتم که با بچه ها در راه ارمان  های  امام گام بر می داشتیم
یه گروپ جمع جور داشتیم فیلم ها امام رو برای هم می فرستادیم
فیلم ها ی امام رو ها نه چیز دیگه

خآک تو سرمـ خآک تو سری O_O
آگهی
(12-06-2015، 20:47)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 20:44)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 20:43)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 20:41)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 20:39)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یِ ذره منفی حرف بزن مآ حآل کُنیم :|
استقفرالله! دختره چش سفید:|
اینجوری از ارمان های امام (ره) پیروی میکنی!V:
._.

من فقد بآ آدمآی منحرف حآل میکُنمـ ._.

برو برو بچه مثبت :V !
اون موقع که تو داشتی ابنبات میلیسیدی!
من  داشتم******************** سانسور شد!

میخوای تو پخ بگی ؟ :|

من فقد شوخی کردمـ ._.  cry girl
تو پخ نمیگم به سن قانونی نرسیدی!
^_^ انقد حال میکنم یه دختر اینجوری میکنه مثلا احساستیه! 
(12-06-2015، 20:49)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 20:48)ss..mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 20:45)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 20:43)ss..mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 20:41)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا ولی دیدمـ گُنآ دآری طفلی ._.

چرا پرتش کرد بیرون ؟ ( اصلش اینه :V )

گفت10 مین دیگه می ام  اگه دستت باشه  پرتش می کنم بیرون
من هم گفتم شوخی می کنه  10مین بعد اومد ....

فُشت بدمـ ؟ :|

اص اصلش -_-

چیکار کردی گُف 10 مین دیه ازت میگیرمـ ؟ :|
گفتم که با بچه ها در راه ارمان  های  امام گام بر می داشتیم
یه گروپ جمع جور داشتیم فیلم ها امام رو برای هم می فرستادیم
فیلم ها ی امام رو ها نه چیز دیگه

خآک تو سرمـ خآک تو سری O_O

نه فیلم های امام تو بهشت با حوری ها
فقط نمی دونم امام چرا مریی نبود فکر کنم انقدر صواباش زیاد بوده نامریی شده امام
سلامـ ._.
 سپاس شده توسط ss..mu
(12-06-2015، 20:50)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 20:47)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 20:44)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 20:43)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 20:41)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استقفرالله! دختره چش سفید:|
اینجوری از ارمان های امام (ره) پیروی میکنی!V:
._.

ما خودمون از اونآشیمـ -_-

بیآمـ بآ تآبه بزنمـت ؟ ((:
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
3283 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
alliiii ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ss..mu ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
×яɒнɒ× ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘  

4 دقیقه‌ی پیش

:|| خشکتون زَد .-. ؟؟
 سپاس شده توسط ss..mu ، Interstellar
یکی یه چیزی بگه چرا همه سکوت کردید؟
 سپاس شده توسط eɴιɢмαтιc
(12-06-2015، 20:52)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 20:50)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

ما خودمون از اونآشیمـ -_-

بیآمـ بآ تآبه بزنمـت ؟ ((:

ما از اوناشیم که شبارو دوس داریم!
غلط کردی!…… نزار کمربندو دربیارم!v:
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(12-06-2015، 20:57)ss..mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی یه چیزی بگه  چرا همه سکوت کردید؟

چیز چیز چیز :||||
 سپاس شده توسط Interstellar
(12-06-2015، 20:58)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2015، 20:57)ss..mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی یه چیزی بگه  چرا همه سکوت کردید؟

چیز چیز چیز :||||

روانی گرانقدر ._.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان