امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝

(06-09-2014، 18:55)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 18:50)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 18:49)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@H!V$ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@yeganeh ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
adia ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Apple 50 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F A T Y *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Thief ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SINA ، 1 مهمان

من کمبود محل دارمcry girl
به دلیل اخلاق مسخرته Big Grin
باباییcry girl
من باباتم ؟
پس به عنوان پدر بهت دستور می دم که پروفت رو خالی کنی و تا 15 سال به اینانجمن نیای Big Grin
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ 117
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
آگهی
(06-09-2014، 18:55)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: شما تا اخلاقای کودکانتو درست نکنی نویسنده هیچجا نمیشه رواخلاقت بیشتر کار کن تا تاپیک
جای امیدواری داره
نسبت به قبل اخلاقش کمی بهتر شده
با اینم موافقم
 سپاس شده توسط Navisa. ، ~ CrAzY HuMaN ~
(06-09-2014، 18:53)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 18:51)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 18:49)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 18:45)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر دستم ظریفه چکنم دیگه:cool:

جانم بگو

از اونجایی ک با هر چقد تایپیک بزنیم باز هم همون 25 صفحه باقی میمونه در نتیجه بعضی تایپیکامون محو میشه و فقط خدا میدونه چی میشه
مثلا من الان مطمنم بالای 50 صفحه تایپیک دارم 
ولی نگا کن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/search.php?action=finduserthreads&uid=108115
چون میخوام برم تو انجمن گردشگری فعالیت کنم این تایپیک ها حذف میشه
میخوام شرایطمو برای دو بخشه تاریخو نرم افزار چک کنی
ک دو فردای دیه میخوان نوینسده انتخاب کنن نگکن این تایپیک هاش برا تاریخ کمه
و اگه این حرفو زدن تو ضامنم بشیو بشون بگی ک تایپیک هام ب حدی هس کبتونم نوینسده ی اونجا بشم

شما تا اخلاقای کودکانتو درست نکنی نویسنده هیچجا نمیشه رواخلاقت بیشتر کار کن تا تاپیک
بیگ لایک شیوا
البته من تو بحثتون دخالت نمیکنم فقط خواستم بگم موافقم:ag54:
me too yeganehBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط t★r G!RL$
سلام بچه ها
دختر بودن یعنی  
.
.
.
.
.
.
.
.
.دنیایی پر از ظرافت دخترانگی 
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~
(06-09-2014، 18:56)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 18:53)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر برو توی تنظیمات تو گزینه مشاهده موضوعات حالت پیشفرض مشاهده موضوعات رو روی نمایش تمامی موضوعات ببر

رو نمیاش همه ی موضوع هاست ولش باز نشون نمیده

من واسخودم اینکارو کردم درست شد Undecided
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
سحر منبع داری؟kaffe2
 سپاس شده توسط Navisa. ، ~ CrAzY HuMaN ~
من رفتم شام

فعلا جیگرا ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ 117
امیر چون موضوعات تو تالارای کوچیک زده شده خیلی راحت میشه پیداشون کرد فقط تتیتره چنتا قدیمیاشو تو دفترچه یادداشتت سیو کن که بعا با سرچ پیدا بشن راحت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~ ، an idiot
(06-09-2014، 18:56)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 18:55)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 18:50)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 18:49)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@H!V$ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@yeganeh ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
adia ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Apple 50 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F A T Y *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Thief ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SINA ، 1 مهمان

من کمبود محل دارمcry girl
به دلیل اخلاق مسخرته Big Grin
باباییcry girl
من باباتم ؟
پس به عنوان پدر بهت دستور می دم که پروفت رو خالی کنی و تا 15 سال به اینانجمن نیای Big Grin

بچه ی منهBig Grin
(06-09-2014، 18:57)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 18:56)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 18:53)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر برو توی تنظیمات تو گزینه مشاهده موضوعات حالت پیشفرض مشاهده موضوعات رو روی نمایش تمامی موضوعات ببر

رو نمیاش همه ی موضوع هاست ولش باز نشون نمیده

من واسخودم اینکارو کردم درست شد Undecided

برو ببین من چند صفحه تایپیک دارم
آهای سحر اول ج منو بده

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان