امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~×

سلام -.-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(10-05-2021، 16:54)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 16:51)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله بله نزار خاطرات دبستانو رو کنم
Telegh_01
ن من برعکس دبستان خیلی بچه گلی بودم از هفتم ب بعد دفتر مدرسه پاتوقم شد  Big Grin  #_#

(10-05-2021، 16:53)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منکه بچه خوبی ام =)
یه گوشه نشستم به کسی هم کاری ندارم  =)

اوخیه  Big Grin  36

نازم کن ناموصا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh
(10-05-2021، 16:32)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 16:27)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی وقته حوصله نمیکنم نمیام گ.ا قبلا شلوغ تر بود..
خوبی از خودته
چ کنم دیگ=|

منم دوستون دارم

خوشم اومد داداش فقط یکم ناجوره=|اخه من از شیر بخوام=| Telegh_01
رویاهای خیلی خیلی بزرگی دارم..
هااااا بی ادب این شیر و اون شیر یکی نیست حاجی ای بابا خجالت زدم کردی

تو رمان گفتی
آرش:مامان من شیر میخوام
بهار:بیا تا بریم بت برم Telegh_59 Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× 116
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh ، THEDARKNESS
(10-05-2021، 15:13)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 15:12)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

fishing

چه خبرا؟ ^.^

بستنی شکلاتی !
سلامتی ، چطوری؟ D:
Love
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS* ، shghyegh
(10-05-2021، 16:57)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 16:54)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن من برعکس دبستان خیلی بچه گلی بودم از هفتم ب بعد دفتر مدرسه پاتوقم شد  Big Grin  #_#

اوخیه  Big Grin  36

نازم کن ناموصا
هعب
نگو دا
دلمان خواست
:‌(
در ایام جوانی یروز شدم روانی
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh
(10-05-2021، 16:58)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 16:32)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هااااا بی ادب این شیر و اون شیر یکی نیست حاجی ای بابا خجالت زدم کردی

تو رمان گفتی

.____.

حواسم هست دارین راجب چی حرف میزنین ._.
 سپاس شده توسط shghyegh ، BIG-DARK
(10-05-2021، 16:59)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 16:57)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نازم کن ناموصا
هعب
نگو دا
دلمان خواست
:‌(
شت ...
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh ، The - Rz
(10-05-2021، 16:58)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 15:13)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه خبرا؟ ^.^

بستنی شکلاتی !
سلامتی ، چطوری؟ D:

منم خوبم ^^
کم پیدا شدی یا من اشتباه میکنم؟
 سپاس شده توسط shghyegh ، Волшебник
(10-05-2021، 17:00)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 16:58)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو رمان گفتی

.____.

حواسم هست دارین راجب چی حرف میزنین ._.

بیا اعتراض کنیم:|
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× 116
 سپاس شده توسط shghyegh ، *VENUS*
عجــب:1
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shghyegh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 201 مهمان