امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 4.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8

(28-03-2021، 20:29)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cof
چطوری جون دل؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
 سپاس شده توسط ѕααяeη
آگهی
(28-03-2021، 20:35)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2021، 20:29)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cof
چطوری جون دل؟

ژووووون v:
خوبم ت چطوری؟
 سپاس شده توسط _Strawberry_
(28-03-2021، 20:22)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2021، 20:21)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بغل کردنت−
صلام کیوت بابا
عه پس بازم بابا بزرگ شدم/=

*-*
آره/:
بابایی انقد دلم میخواد تا 8 ساعت باهات حرف بزنم انقد دلم تنگ شده برات*-*
خیخو منم خیلی دلم برات تنگ شده بود بمولا♥
ی روزمیام هشت ساعت راحت باهام حرف بزن
 سپاس شده توسط _sehun_
(28-03-2021، 20:35)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2021، 20:30)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

/:
غوداااا
چرا تهدیدت کرد؟گف چی؟

آرمین ب خدا هرروز ازت میپرسم نرفته باشیجرت میدم/:
بزن شبکه دو رو کنترل بزن رو تلتکست بزن صفحه 650
باشگاه پرواز!
مسوولش ی مرد سیده شوخه ک سر ب سر بقیه میزاره و کلی ب بقیه کمک میکنه
من خودم خیلی نا امید بودم خیلی کمکم کرد
D:
مرض داره که هی از دنیا ناامیدم کنه -_- گفت بزنم چش و چالتو نابود کنم تقصیر خودته -_+
و خیلی چیزا که مناسب اینجا نیست ._.

بابا میشناسم کاپی رو :v
درج نمیکنه بیخیال شدم -_-

این کجاش تهدیده؟/: من بابام بدتر ازینا بهم گفته اصلا برام مهم نبوده ب یاد این بودم ک چقد برام زحمت کشیده نیمه پر لیوانو ببین
خب من خودم چن ساله میخونمش تاحالا پیام نفرستادم فقط پیاماشو بخون بخش جان کلام جذابه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
(28-03-2021، 20:32)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2021، 20:30)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی یه اوسکول برگرده ب طور غیر مستقیم بت بگه مادر ج...
تو اوردوز نمیکنی ؟ الان ناموصا حقش نبود من خودم شخصا هف جد آبادشو از پشت به عزاش بنشونم ؟تا کی جلوی خودتو بگیری و به یه اوسکول شیرین عقل چیزی نگی ؟
هی من دارم جلوی خودمو میگیرم بعد این لوله بخاریا فک میکنن چیزی ندارم بهشون بگم
بگم خوشحال میشم منم اووردوز کردم! خب اون کلمه غیر مستقیم نداره ک :/
چطوری گفت؟!
عه لوله بخاری یکی از لقبام بود یادش بخیر (:
فرمودن معلوم نی از پشت کدوم بوته ای سبز شدی
[/quote]
چیز بدی نیست ک!
البته تو چیز بدشو گرفتی!
اینو بعضیا که از هم خوششون نمیاد میگن به معنای اینکه از کجا تو سبز شدی که مثلا اینجا خوب بود تو یهو پیدات شد!
به اون کلمه ربط نداره -_+
 سپاس شده توسط Medusa ، Mohlek
(28-03-2021، 20:36)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2021، 20:22)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*-*
آره/:
بابایی انقد دلم میخواد تا 8 ساعت باهات حرف بزنم انقد دلم تنگ شده برات*-*
خیخو منم خیلی دلم برات تنگ شده بود بمولا♥
ی روزمیام هشت ساعت راحت باهام حرف بزن

من بیشتر کح♥
باش باش^^
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط کــــــــــⓐرمَن
(28-03-2021، 20:37)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2021، 20:35)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

D:
مرض داره که هی از دنیا ناامیدم کنه -_- گفت بزنم چش و چالتو نابود کنم تقصیر خودته -_+
و خیلی چیزا که مناسب اینجا نیست ._.

بابا میشناسم کاپی رو :v
درج نمیکنه بیخیال شدم -_-

این کجاش تهدیده؟/: من بابام بدتر ازینا بهم گفته اصلا برام مهم نبوده ب یاد این بودم ک چقد برام زحمت کشیده نیمه پر لیوانو ببین
خب من خودم چن ساله میخونمش تاحالا پیام نفرستادم فقط پیاماشو بخون بخش جان کلام جذابه
شاید چون تو دختری و از کتک مردا و پسرا نمیترسی چون نمیزننت! ولی منو زده میدونم چه روانیه -_+
خوبیشو یادم نیست والا ._.
حوصلشو ندارم قبلا میخوندم D:
من حالم خوب میشه بدون این چیزا!
فقط باید از آدما دور باشم اذیتم میکنن نامردا Undecided
(28-03-2021، 20:36)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2021، 20:35)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری جون دل؟

ژووووون v:
خوبم ت چطوری؟

خوبم ممنون عزیزم ^^
چ خبرا ؟حوصلت سر رفته ؟
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
 سپاس شده توسط ѕααяeη
@"BTS.ARMY"
@"Musalick"
ای هموطنان آرام باشید:/
بن نشوید صلوااااات:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek
(28-03-2021، 20:41)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2021، 20:36)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ژووووون v:
خوبم ت چطوری؟

خوبم ممنون عزیزم ^^
چ خبرا ؟حوصلت سر رفته ؟

شکر ^^
هیچ...آره خیلی ._.
 سپاس شده توسط _Strawberry_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان