امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه [204]

(13-09-2014، 14:22)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 14:22)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 14:21)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ^_^*

بيا برقصيم *^_^*

|:

:|
._.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
آگهی
(13-09-2014، 14:22)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 14:20)♫ TI@RA ♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 14:19)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 14:16)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 14:15)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفرین استاد ._.
پس موج سواری (.. )

(13-09-2014، 14:16)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رِضــآ؟؟

بله؟

خو عقله کل اینجا هیشکی منو نمیشناسه!×!

من میشنآسم -_-*

خو کیم؟Dodgy

علی |:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه [204] 115
 سپاس شده توسط bOoOoOy
(13-09-2014، 14:24)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 14:22)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 14:19)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 14:18)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 14:17)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدرکت چی شد ؟ ._.
دکترای خزشناسی._.

نوچ .. ._.

اشتب نگیری یهو بدبخت میشی :|

یکیش مدرک خز بازار ._.

یکیشم استاد فضولی ^_^
ن من موندم چی من اسکی یا خزه

حتی اگه کوچک ترین شباهتی بین یک فاکتور من با یکی دیگه باشه سریع عوضش میکنم ..

آپ تو دیت ترینتون منم بعد میگن خز:|

یادته ؟ :|

میومدی گ . ا :|

هیشکی بت محل نمیداد :|

بعد یکی اومد تورو کشید بالا .. !

یادش بخیر

منم یادمه
هر دخدری میاد اینجا میگه
تف 
پوف
هعی
:|||

موندم بدجوری
از فردا هم خزش میکنن ؛|
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، Brooklyn Baby
سلامDodgy
هر کی جواب نده خره
گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه [204] 115
(13-09-2014، 14:24)♫ TI@RA ♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 14:22)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 14:20)♫ TI@RA ♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 14:19)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 14:16)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس موج سواری (.. )

بله؟

خو عقله کل اینجا هیشکی منو نمیشناسه!×!

من میشنآسم -_-*

خو کیم؟Dodgy

علی |:

الان اسمه همه پسرا علیه دلیل نمیشه که منو میشناسیSleepy

اگه میشناسی اخلاقمو بگو بقیه هم بشناسنBig Grin
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(13-09-2014، 14:24)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 14:22)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 14:19)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 14:18)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 14:17)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدرکت چی شد ؟ ._.
دکترای خزشناسی._.

نوچ .. ._.

اشتب نگیری یهو بدبخت میشی :|

یکیش مدرک خز بازار ._.

یکیشم استاد فضولی ^_^
ن من موندم چی من اسکی یا خزه

حتی اگه کوچک ترین شباهتی بین یک فاکتور من با یکی دیگه باشه سریع عوضش میکنم ..

آپ تو دیت ترینتون منم بعد میگن خز:|

یادته ؟ :|

میومدی گ . ا :|

هیشکی بت محل نمیداد :|

بعد یکی اومد تورو کشید بالا .. !

درک کردن شعور یکم زمان میبره ..

فقط تو اون بازه زمانی یکی بام بود ..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
(13-09-2014، 14:25)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر دخدری میاد اینجا میگه
تف 
پوف
هعی
:|||

موندم بدجوری
از فردا هم خزش میکنن ؛|

بیا .. !

اَدا در نیآر !

محل نمیدَن خُ ! -_-
 سپاس شده توسط CTG
شارژ گوشیم شد ۲ درصد cry girl
یکی شارژ قرض بده :||
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(13-09-2014، 14:27)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شارژ گوشیم شد ۲ درصد cry girl
یکی شارژ قرض بده :||

به سلامت |:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 60 مهمان