امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 128 }

(26-05-2014، 17:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیمم چشماتو میگیرم گوشات هم میگیرم .__.

خبر کشی زشته دختر *-_-*

آیس بنظر تو آخرین بار که بهش زنگ زدم صداش مدلش اون شکلی بود یا داشت ادا درمیاورد ؟! :|

اگه صداش مدلش بود که خیلیی ضایع بود خخ -_- :|

._. هیممم .. نههه >_< دست ب چشام بزنی ب رضا میگم بیاد بزنتت :|

نمیدونم والا :| کُلن منکه فقد اَدَ بودَ شو شنیدم :|

خخ دیدی وقتی گفتی ایسان اینجاست ی لحظه مکث کرد :|

خخ فک کنم براش سوال پیش اومده منکه تهرانم خونه شما چیکا میکنم ؟ Big Grin
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 128 } 115
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(26-05-2014، 17:09)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2014، 17:08)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تقصیره منه شماها رو آدم حساب میکنم نظر میخوام ازتون -_-

آدم نیستین کلا ..

پ چی هستیم؟
نکنه فک کردی اون 5 تا منگل وان دی ادمن؟

ببین یارو احترام خودتو نگه دارا..

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

(26-05-2014، 17:11)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2014، 17:09)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2014، 17:08)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آدم نیستین کلا ..

پ چی هستیم؟

عجب|:
این چقد حرف بیخود میزنه-__-

در حال انجام عملیات فضول شناسیم:|
(26-05-2014، 17:11)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نفهمیدم این نیکلاس پسره یا دختر
اگه پسره عاشقشم خیلی باله

همجنسبازی دادا?|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، First Star
(26-05-2014، 17:13)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2014، 17:11)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همجنسبازی دادا?|:

نچ
ولی کلمه ی هم جنس بازی خز شده یزای جید تر در اومده

دختره :| !

میخوای شمارشو بهت بدم ؟ :|

خیلی دختر با کمالاتیهههه ._. !

فقد ی خورده شبیه پسراس :|

صداش :|

هیکلش :|

قیافش :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 128 } 115
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، First Star
(26-05-2014، 17:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2014، 17:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیمم چشماتو میگیرم گوشات هم میگیرم .__.

خبر کشی زشته دختر *-_-*

آیس بنظر تو آخرین بار که بهش زنگ زدم صداش مدلش اون شکلی بود یا داشت ادا درمیاورد ؟! :|

اگه صداش مدلش بود که خیلیی ضایع بود خخ -_- :|

._. هیممم .. نههه >_< دست ب چشام بزنی ب رضا میگم بیاد بزنتت :|

نمیدونم والا :| کُلن منکه فقد اَدَ بودَ شو شنیدم :|

خخ دیدی وقتی گفتی ایسان اینجاست ی لحظه مکث کرد :|

خخ فک کنم براش سوال پیش اومده منکه تهرانم خونه شما چیکا میکنم ؟ Big Grin
رضـا از من میترسه *-_-* خخ !! V:

هیممم آره هنگ کرد بدبخت ._.

همین سوال رو هم ازم پرسید ..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ZAHRA LOVE 1D
(26-05-2014، 17:13)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2014، 17:11)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آدم نیستین کلا ..

پ چی هستیم؟

عجب|:

اورین|:
هیچ کی ب من سپاس نمیدهBig GrinBig Grin

(26-05-2014، 17:15)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2014، 17:13)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آدم نیستین کلا ..

پ چی هستیم؟

عجب|:

اورین|:

شوخی کردم ببخشید
اهـورا امضـات به چه زبونیه ؟! .__.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان