امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 453 ]

(15-08-2021، 12:51)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 12:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گریه نکننننن ):
وقتی تموم شه تا یک هفته واقعا غم داری
بعدش خوب میشه
تازه بعدش به سهند بگو یه سریال خفن بهت معرفی کنه که یادت بره
خوبی شما؟

من عالیم ^^
تو چطوری ؟
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، THEDARKNESS
آگهی
(15-08-2021، 13:26)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 13:22)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله کاملا با مفهوم انگلیسی آشنا شدم Telegh_01

ن باو خودش خوب شد v:
الان عالیم همسرم

چنتا همسر داری
آمارش از دستم در رفته
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(15-08-2021، 13:27)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 13:25)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01

فک که میکنم میبینم بنده خداها راس میگن این حجم از انرژی ساعت 7 صب بعیده .-.
بنظرت چیزی میزنم؟Telegh_01

نمیدونم Telegh_01
اصلا نمیتونم تصور کنم یکی ساعت ۷صبح انرژی داشته باشه
(:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(15-08-2021، 13:29)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 13:27)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم Telegh_01

باچه
فردا ساعت هفت صب بیدار شو بیا فلش من 7:30 ان میشم
ببین انرژموووو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
(15-08-2021، 13:25)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 13:22)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله کاملا با مفهوم انگلیسی آشنا شدم Telegh_01

ن باو خودش خوب شد v:
الان عالیم همسرم

خوبه عشقم آفررین

تو انسان نیستی چرا خود به خود خوب میشی؟
ای ژون

خودمم نمیدونم
شاید بخاطر اینه که مریضی هامو به هیچ جام نمیگیرم واس همین اونا ناراحت میشن و قهر میکنن میرن ):
ناشناس
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، _sehun_
(15-08-2021، 13:29)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم Telegh_01
صِیم : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/E546C1C5-190F-460C-B53F-5DE25AE8C0B9.jpeg
 سپاس شده توسط Mohlek ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، ѕααяeη
(15-08-2021، 13:28)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 13:26)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چنتا همسر داری
آمارش از دستم در رفته

یکم خجالت نقاشی کن ._.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Mohlek
(15-08-2021، 13:32)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 13:28)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آمارش از دستم در رفته

یکم خجالت نقاشی کن ._.
ینی اگه تعدادشو میگفتم نیازی نبود خجالت بکشم ؟
ناشناس
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(15-08-2021، 13:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم Telegh_01
صِیم : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/E546C1C5-190F-460C-B53F-5DE25AE8C0B9.jpeg

هق (: p336cry girl
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط *VENUS*
(15-08-2021، 12:46)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 12:45)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطو؟

تاحالا کسیوو ندیده بودم خوشش‌نیاد(:

:/
من تو خونواده ازادی بزرگ نشدم به شدت رو مسائل حجاب و قلیون و سیگار و اینا حساسن :/
ولی خو من نمیتونم ازاد نباشم :|
کار خودمو میکنم هیچکس جرئت گفتن چیزی نداره :|
ولی خو بازم از قلیون و چیزای مشبه بهش بدم میاد .-.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

[ گفتگو آزاد | نُسخه 453 ] 114

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان