امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76)

ایسان دارم دان میکنم ! Big Grin
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 113
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
سلام...........
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، MONA-GH
(04-02-2014، 18:39)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همتونو نفرين ميكنم 0.o

خخخخخخ
چون ما تطیلیم؟؟؟
هـــــــــــــــــــــــــــــــه!
ناراحت نشــــو درس میشــع!Big GrinUndecided
|:
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(04-02-2014، 18:39)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

یه سوال یکی بیاد بهت پ.خ بده و هرچی فش و بد وبیاره می تونه بارت کنه چه حکمی داره
حتی فش ناموسیمAngryAngryAngryAngry

ليست سياه
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ََAɱἷr
(04-02-2014، 18:39)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 18:35)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 18:34)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امشب باید هم فیزیک می نوشتم هم ریاضی‎Sad
شانس آوردم‎Smile

منم |: باید ریاضی مینوشتم و دینی میخوندم و شیمی مینوشتم و 12 تا صفحه ادبیات !! |:

شانس اوردم ^_^ میبینی؟! ^_^ ویییی !!

کاشکی پنجشنبه هم تعطیل شه. ما آزمون زبان پارسی و ریاضی تو مدرسه داریم:|
منم مرآت دارم و کلـاس تقـویتی |: !!

خوداکنـه -___- !! تعطیل میشه بـآو /: !!

با این وضعیت هـوا تعطیل میشـه !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 113
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
دان شد !
تو این که فش نیست ایشاالله ! Big Grin
 سپاس شده توسط ََAɱἷr
(04-02-2014، 18:40)ََAɱἷr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...........

توام ک هی میری میــآی!^.^
|:
 سپاس شده توسط ََAɱἷr ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(04-02-2014، 18:40)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 18:39)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

یه سوال یکی بیاد بهت پ.خ بده و هرچی فش و بد وبیاره می تونه بارت کنه چه حکمی داره
حتی فش ناموسیمAngryAngryAngryAngry

ليست سياه

ممنون

خداحافظ
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(04-02-2014، 18:40)ََAɱἷr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...........

سلـآم امیـر (:

(04-02-2014، 18:40)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دان کن دان کن !! (:

باحاله !! /:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 113
 سپاس شده توسط ََAɱἷr ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(04-02-2014، 18:41)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...........

توام ک هی میری میــآی!^.^

میامع بعد کار پیش میاد برام میرم بعد میام:ا

(04-02-2014، 18:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...........

سلـآم امیـر (:

(04-02-2014، 18:40)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دان کن دان کن !! (:

باحاله !! /:

سلامع خوبی؟

اسمت چیه؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 38 مهمان