امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲»

(26-06-2021، 21:16)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 21:15)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رشت هیچی نداره

شاعر می‌گه چشمات دریاست دلم می‌خواد تو ساحلش خوابم بگیره.
این اوجِ ارادت به دریا رو نشون می‌ده که با معشوق در یگ رده قرار می‌گیره.
بعد می‌گی هیچی نداره؟
رشت دریا نداره
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، شـــقآیــق
آگهی
(26-06-2021، 21:09)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 21:06)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت میدونی دیگه
اونی که نیست اونی که کلک زدی به ما (:

نبخدا نمیدونم10
کلک زدم10

اهاااااا حسین25r3025r3025r3025r3025r30
۳۶ساعت بتازداشت بود بعد دراومد25r30
الان مرخصیه Telegh_54ولی من نمیتونم برم شهرستان ک برم پیششTelegh_54
بدبختیTelegh_54

اگه اون حسینه اونی که سربازِ کیه پ

(26-06-2021، 21:09)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 21:06)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجایی پ

یه جهنم دره ای به اسم رشت

سلامت باشی (:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(26-06-2021، 21:15)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 21:14)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط شوش

شوش؟._____.

آله من شوش دوس دارمممم
شوش بود آش داشت33
شوش من آش خورده بودمTelegh_26
اره شوش بود
بهارستانم دوست دارممم29همیشه اونجا کفش میگیرم29
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•ناشناس•
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(26-06-2021، 21:17)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 21:16)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاعر می‌گه چشمات دریاست دلم می‌خواد تو ساحلش خوابم بگیره.
این اوجِ ارادت به دریا رو نشون می‌ده که با معشوق در یگ رده قرار می‌گیره.
بعد می‌گی هیچی نداره؟
رشت دریا نداره

خب پس شاعر می‌گه اون جنگل موهات رو سچاده دستات رو از خونه من نبر.
پس ارادت شاعر به جنگل رو نشون می‌ده که با گیسوانِ معشوق با جنگل یکیه.

(26-06-2021، 21:18)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 21:15)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوش؟._____.

آله من شوش دوس دارمممم
شوش بود آش داشت33
اره شوش بود
اگه اون آش آش دوغ بوده منظورت تجریشه.
(26-06-2021، 21:18)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 21:17)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رشت دریا نداره

رشت جنگل نداره
همه اینا اطرافشِ
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، فرنودِ بن گیومرث
(26-06-2021، 21:17)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 21:09)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نبخدا نمیدونم10
کلک زدم10

اهاااااا حسین25r3025r3025r3025r3025r30
۳۶ساعت بتازداشت بود بعد دراومد25r30
الان مرخصیه Telegh_54ولی من نمیتونم برم شهرستان ک برم پیششTelegh_54
بدبختیTelegh_54

اگه اون حسینه اونی که سربازِ کیه پ

حسین سربازه دیگه._.
کلا یکی هست اونم حسینه._.
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪
(26-06-2021، 21:18)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوش؟._____.

آله من شوش دوس دارمممم
شوش بود آش داشت33
اره شوش بود

شوش کجا رو میگی شقااااا؟
من یدونه شوش میشناسم که خوزستانه و هیچی نداره._.
اممممم فک کنم تو تهرانم یه محله به نام شوش بود
Nashenas(:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، فرنودِ بن گیومرث ، شـــقآیــق
(26-06-2021، 21:19)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 21:18)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رشت جنگل نداره
همه اینا اطرافشِ

ما اومدیم رشت جنگل داشتید ها، پس اومدیم رشت کجا رفتیم؟
البتّه یادمه یه شبش رو سینما بودیم. سال ۹۲ بود گمونم که فیلم رخ دیوانه روی پرده بود. با بازی صابر ابر و امیر جدیدی.

(26-06-2021، 21:20)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آله من شوش دوس دارمممم
شوش بود آش داشت33
اره شوش بود

شوش کجا رو میگی شقااااا؟
من یدونه شوش میشناسم که خوزستانه و هیچی نداره._.
اممممم فک کنم تو تهرانم یه محله به نام شوش بود
آره توی تهرانم هست. محل خریده.
@فرنودِ بن گیومرث
اره تجریش بود-_____-
تا من اسمارو یاد بگیرم از تهران میریم-_-

راستییی آقا فرنود شما اسم "رفتگران طبیعت"شنیدین؟!
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، فرنودِ بن گیومرث
(26-06-2021، 21:20)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 21:19)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رشت جنگل نداره
همه اینا اطرافشِ

ما اومدیم رشت جنگل داشتید ها، پس اومدیم رشت کجا رفتیم؟
البتّه یادمه یه شبش رو سینما بودیم. سال ۹۲ بود گمونم که فیلم رخ دیوانه روی پرده بود. با بازی صابر ابر و امیر جدیدی.

کجاش رفتی پسر؟
رشت جنگل نداره
دلم برای سینما لک زده. هعی.
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان