امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 4.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8

(28-03-2021، 20:20)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2021، 20:18)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیخو صلام سهونام(=

سلام بابای خوبممم اومدییی *پرش در بغل پدر*
وقتی ک نبودی ی دختر ب دنیا آوردم اسمشو گذاشتم شهونه ی س قلوم حاملم*-* /:

بغل کردنت−
صلام کیوت بابا
عه پس بازم بابا بزرگ شدم/=
 سپاس شده توسط _sehun_
آگهی
(28-03-2021، 20:17)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2021، 20:15)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه روش ها رو امتحان کردم! ._.
این آخریه! روش سوار شدم و خودمو دادم دستش (:

میگم اینطور حرفای نا امید کننده نزن!
آهنگای شاد گوش کن نگا ب نعمتای کوچیکت کن و خداروشکر کن انقدم از خانوادت کیینه ب دل نگیر
ی روش دارم قطعی جواب میده بگم انجام میدی؟
امیدی نیست که بخوام نگران از دست دادنش بشم (:
باور کن تا دیروز داشتن با خوشحالی میرقصیدم و آرزو میکردم :/
اونا باید بمیرن یا خودم میکشمون گزینه آخرم اینه اونا منو میکشن -_+
اممم شاید!!

+ چرا میخوای بهم کمک کنی؟! ._.
(28-03-2021، 20:21)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2021، 20:20)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بابای خوبممم اومدییی *پرش در بغل پدر*
وقتی ک نبودی ی دختر ب دنیا آوردم اسمشو گذاشتم شهونه ی س قلوم حاملم*-* /:

بغل کردنت−
صلام کیوت بابا
عه پس بازم بابا بزرگ شدم/=

*-*
آره/:
بابایی انقد دلم میخواد تا 8 ساعت باهات حرف بزنم انقد دلم تنگ شده برات*-*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط کــــــــــⓐرمَن
(28-03-2021، 17:33)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@#로진#
ادامه نده/:
ای گستاخ چطور جرعت میکنی نداشته باشی؟
بعدش میاد کتکم میزنه:/
به همون دلیل که نمیدونم:/
 سپاس شده توسط _sehun_
(28-03-2021، 20:22)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2021، 20:17)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم اینطور حرفای نا امید کننده نزن!
آهنگای شاد گوش کن نگا ب نعمتای کوچیکت کن و خداروشکر کن انقدم از خانوادت کیینه ب دل نگیر
ی روش دارم قطعی جواب میده بگم انجام میدی؟
اممم شاید!!

ب خدا پیشم بودی انقد کتکت میزدم(سابقه خوبی در کتک زدن بقیه دارم)
خب چیشد؟
اونا برات زحمت کشیدن اینطور نگو

چون رو مخی/:
بگم؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط DarkLight
@"BTS.ARMY"
ولش آرمی :/
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(28-03-2021، 20:19)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2021، 20:15)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی بی شخصیتی واقعا متاسفم برات
شرو خودت تفت میدی کارته
خودت دم ب دیقه تگ میکنی تگ نکن آقا تگ نکن ک فحش نخوری هر چند من فحش ندادم فقط واقعیتارو گفتم
جنبه نداری تو تاپیکا نظر نده ک بعدش بیایی پاچه بگیری
نگران نباش نمیخورم برا تو میزارم ک از گشنگی نمیری
فک کنم الان دیگه حل شد نه؟
۱_ من بی شخصیتم پس نیا بام زر زر نکن وگرنه تو منتهی الهیت میزارم
۲_ حاجی خودت چرت و پرت گفتی ؛ اصن از قدیم گفتن چیزی که دچار خارش شده ؛ در واقع داره یه چیز دیگه رو نوازش میکنه! جمله سنگینیه که فک نکنم بفهمیش
۳_ من بی جنبه ام ؟ ینی تو با جنبه ای دیگه ؟ پس ازین به بعد منم مث خودت بات حرف میزنم
۴_ خوردنی نیستی ک بخورمت
۵_ ن فک کنم باید آخر شب یه ملاقاتی بات داشته باشم تا از بیخ و بن حل کنم قضیه رو
۶_ خودم این پیامو گزارش میکنم و لازم به مالیدن و ماساژ دادن شما برای مدیرا نیست
۷_ با تشکر
حاجی یکم اووردوز کردیا!
اون شب و خارش و نوازش مناسب نیستن Telegh_42
[/quote]

حاجی یه اوسکول برگرده ب طور غیر مستقیم بت بگه مادر ج...
تو اوردوز نمیکنی ؟ الان ناموصا حقش نبود من خودم شخصا هف جد آبادشو از پشت به عزاش بنشونم ؟تا کی جلوی خودتو بگیری و به یه اوسکول شیرین عقل چیزی نگی ؟
هی من دارم جلوی خودمو میگیرم بعد این لوله بخاریا فک میکنن چیزی ندارم بهشون بگم
ناشناس
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(28-03-2021، 20:22)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2021، 17:33)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"#로진#"
ادامه نده/:
ای گستاخ چطور جرعت میکنی نداشته باشی؟
بعدش میاد کتکم میزنه:/
به همون دلیل که نمیدونم:/

سهون روزی 8 دست کتکم میزنه با بچه س قلو و دو تا بچه کوچیک چی میگی/:
/:
 سپاس شده توسط DarkLight
(28-03-2021، 20:23)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2021، 20:22)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اممم شاید!!

ب خدا پیشم بودی انقد کتکت میزدم(سابقه خوبی در کتک زدن بقیه دارم)
خب چیشد؟
اونا برات زحمت کشیدن اینطور نگو

چون رو مخی/:
بگم؟
همه اینو میگن ک :»
کتک مجازی بزن خو -_+
هیچی شب بابام تهدیدم کرد به ناقص کردن اعضای بدن منم یاد بعضی چیزا افتادم بعد دعا کردم قلب همشون وایسه یا تو ماشین همگی بمیرن ولی نشد :/

خوبه!
بوگو!

(28-03-2021، 20:24)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"BTS.ARMY"
ولش آرمی :/
چشم *-*
 سپاس شده توسط DarkLight
(28-03-2021، 20:19)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2021، 20:15)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی بی شخصیتی واقعا متاسفم برات
شرو خودت تفت میدی کارته
خودت دم ب دیقه تگ میکنی تگ نکن آقا تگ نکن ک فحش نخوری هر چند من فحش ندادم فقط واقعیتارو گفتم
جنبه نداری تو تاپیکا نظر نده ک بعدش بیایی پاچه بگیری
نگران نباش نمیخورم برا تو میزارم ک از گشنگی نمیری
فک کنم الان دیگه حل شد نه؟
۱_ من بی شخصیتم پس نیا بام زر زر نکن وگرنه تو منتهی الهیت میزارم
۲_ حاجی خودت چرت و پرت گفتی ؛ اصن از قدیم گفتن چیزی که دچار خارش شده ؛ در واقع داره یه چیز دیگه رو نوازش میکنه! جمله سنگینیه که فک نکنم بفهمیش
۳_ من بی جنبه ام ؟ ینی تو با جنبه ای دیگه ؟ پس ازین به بعد منم مث خودت بات حرف میزنم
۴_ خوردنی نیستی ک بخورمت
۵_ ن فک کنم باید آخر شب یه ملاقاتی بات داشته باشم تا از بیخ و بن حل کنم قضیه رو
۶_ خودم این پیامو گزارش میکنم و لازم به مالیدن و ماساژ دادن شما برای مدیرا نیست
۷_ با تشکر
حاجی یکم اووردوز کردیا!
اون شب و خارش و نوازش مناسب نیستن Telegh_42
[/quote]
خاک تو سر جفتتون
=/
/=

ناشناس -_-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان