امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ

دوس دارم برم کربلا ):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)174 ஜ۩۩ஜ 113
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
آگهی
(20-07-2014، 21:31)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 21:27)Sam-1375 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 21:20)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 21:17)Sam-1375 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 21:14)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه زود پسر خاله میشی -_-
نه کلن ادم راحتیم ....ناراحت شدی ؟؟؟
من کلا ناراحت نمیشم -_-
اتفاقی افتاده ؟؟؟
چه اتفاقی ممکن افتاده باشه ؟
نمیدونم ولی زیلد سر حال نیستی Sadگفتم شاید یه اتفاق بدی افتاده ؟؟؟
(20-07-2014، 21:36)Sam-1375 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 21:31)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 21:27)Sam-1375 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 21:20)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 21:17)Sam-1375 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه کلن ادم راحتیم ....ناراحت شدی ؟؟؟
من کلا ناراحت نمیشم -_-
اتفاقی افتاده ؟؟؟
چه اتفاقی ممکن افتاده باشه ؟
نمیدونم ولی زیلد سر حال نیستی Sadگفتم شاید یه اتفاق بدی افتاده ؟؟؟
اتفاق ؟ من دیگه زندگیم جای اتفاق بد نداره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Sam-1375
(20-07-2014، 21:32)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 21:28){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 21:24)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 21:19){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 21:15)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یزدانم خوب چیزیه!
بیاد میام سوژش میکنم
ممل پاروس برگشت؟؟؟ اگه برگشته مخ اونو بزن بشینه روش... :دی
اره Smile
نه باو.اون ريده.
منم با اوري حرفم شده ديگه پس نميذارم Smile
اوپس!
میگم چرا دیگه اسمتو نمیبینم خخخ
سر چی؟؟؟
ارزش كارام رو ندونست منم گفتم ... لقت.مجاني دارم كار ميكنم بعدشم اين همه پست كه گذاشتم رو نديد ميگيري؟بعدشم يك چندوقت پست نذاشتم و بعد مثله اين كه وي پي اس رو اين امريكايي ها كنسل كردند و اوري رو هم جريمه كردند Smile الانم شايد برگردم.ولي مثله قبل ديگه اشتياق ندارم

(20-07-2014، 21:26)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 21:25){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2014، 21:23)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاش مگی بیاد (..*) کارش دارم :|
ديشب پسرخالش اومد چرت و پرتاي مثبت 18 نوشت ابروي اين بدبخت رو برد :|

جدی ؟ پسر خالش ؟ :||

چی گف ؟! :||||||||

میشه لینکشو بدی ؟
تو گفتگو ازاد قبلي.برو تو ارسالام پيداش ميكني :|

لعنتی ! چقد حرف زدید من الان ا کجا پیداش کنم ؟ >_<

هوفف

باش
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=138558&page=162

با صفحه ي قبليش :|
آیدین نام کاربری قبلیت چی بود ؟!
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(20-07-2014، 21:35)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوس دارم برم کربلا ):
منم دوست دارم برم المان :|
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(20-07-2014، 21:35)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوس دارم برم کربلا ):
ایشاالله هر چه زودتر به آرزوت برسیSmile
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
سلام ._.
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، ◄Iяαи►
(20-07-2014، 21:38){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوس دارم برم کربلا ):
منم دوست دارم برم المان :|

منم می خوام برم آمریکا و دلار جابجا کنم
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(20-07-2014، 21:38)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیدین نام کاربری قبلیت چی بود ؟!
حدودا دوسال پيش haymdal بود

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان