امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 316

این اکانتمو دوس داشتم  Telegh_54
اینم سوخت متاسفانه
فک کنم تو تاریخ فلشخور بیشترین اکانت رو دارم .. چه وضعشه آخه ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/screenshot-۲۰۱۸-۰۱-۲۴-29-.jpg
تاریخو  Telegh_11
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه 316 112
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، Mïņ̃†êR
آگهی
(24-01-2018، 19:02)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع توام شوهر میخوای ؟ D:
نه حل شد اوکیه

(24-01-2018، 19:03)majid j نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته کنکور هنرستان زیاد مشکل نیست؟:
امسال به خاطر اینکه غایب شدم دانشگاه نرفتم وگرنه الن دانشجو بودم..
اوهوم کلا امیدوارم.موفق باشی

(24-01-2018، 19:04)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا دعاهارو جابه جا کنیم بلکه منم دکتر بشم تو هم به مراد دلت برسی Telegh_01

مراد دلم دعا کن برسم تورو دکتر میکنم : ))))))

(24-01-2018، 19:08)omid13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این اکانتمو دوس داشتم  Telegh_54
اینم سوخت متاسفانه
فک کنم تو تاریخ فلشخور بیشترین اکانت رو دارم .. چه وضعشه آخه ؟
http://dl.akskhor.ir/uploads1/screenshot-۲۰۱۸-۰۱-۲۴-29-.jpg
تاریخو  Telegh_11
عه سهندی 
شاید باورت نشه ولی من اصلا یادم.نیست
Channel
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، ÆMÆշЇÑζ ، -Demoniac-
(24-01-2018، 19:11)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2018، 19:02)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع توام شوهر میخوای ؟ D:
نه حل شد اوکیه

(24-01-2018، 19:03)majid j نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته کنکور هنرستان زیاد مشکل نیست؟:
امسال به خاطر اینکه غایب شدم دانشگاه نرفتم وگرنه الن دانشجو بودم..
اوهوم کلا امیدوارم.موفق باشی
اممممم.
ممنون از لطف تون(:

(24-01-2018، 19:04)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مراد دلم دعا کن برسم تورو دکتر میکنم : ))))))
گفتگوی آزاد نسخه 316 112
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(24-01-2018، 18:51)nazanin jon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2018، 18:51)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2018، 18:48)nazanin jon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2018، 18:37)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2018، 18:37)majid j نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عزیز خوش اومدی/-*

مرسی
صلام خواهری ^^

سلام عزیزم
چطوری چه خبر؟!
هیچی جز بد بختی
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(24-01-2018، 19:18)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2018، 18:51)nazanin jon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2018، 18:51)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2018، 18:48)nazanin jon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2018، 18:37)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی
صلام خواهری ^^

سلام عزیزم
چطوری چه خبر؟!
هیچی جز بد بختی

واقعااا؟:
چرا..
گفتگوی آزاد نسخه 316 112
(24-01-2018، 19:11)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مراد دلم دعا کن برسم تورو دکتر میکنم : )))))

همین الان دخیل میبندم اصا Telegh_01
тнey тooĸ yoυr мoney and yoυr ғreedoм and yoυr тιмe
тнey alмoѕт тooĸ ιт all вυт тнey'll never тaĸe yoυr мιnd...
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ÆMÆշЇÑζ ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(24-01-2018، 19:21)majid j نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2018، 19:18)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صلام خواهری ^^

سلام عزیزم
چطوری چه خبر؟!
هیچی جز بد بختی

واقعااا؟:
چرا..
چرا نداره
درس گویای همه چی هس

(24-01-2018، 19:21)majid j نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صلام خواهری ^^

سلام عزیزم
چطوری چه خبر؟!
هیچی جز بد بختی

واقعااا؟:
چرا..
چرا نداره
درس گویای همه چی هس
(24-01-2018، 19:22)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مراد دلم دعا کن برسم تورو دکتر میکنم : )))))

همین الان دخیل میبندم اصا Telegh_01

گِیه گِیهcry girl
Channel
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، _Lσѕт_
http://dl.akskhor.ir/uploads1/IMG-20180124-195705-503.jpg

بیب بیب جاتون خالی ^__^
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، Mïņ̃†êR ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ ، امیر‌حسین
(24-01-2018، 19:28)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://dl.akskhor.ir/uploads1/IMG-20180124-195705-503.jpg

بیب بیب جاتون خالی ^__^

التماس دعا
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان