امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتـگـوی آزاد 214 _

(18-10-2014، 20:11)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی.._ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 112

._. ؟ ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 112
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Brooklyn Baby
آگهی
(18-10-2014، 20:07)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2014، 20:05)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که نمیفهمم چی میگید:|
فقط نگا میکنمcof

میخوای جواب پخول بدی ._. ؟

(18-10-2014، 20:06)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله؟cof
بله ؟ :| ._.

الان کاری ک گُفتی رو داری انجام میدی ؟ :|

(18-10-2014، 20:07)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(s)

._.

(S) :|
ن..انجام بدم؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby
(18-10-2014، 20:11)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس .. .-.

فردا شاید نباشم بچه ها .. :|

این دیه چُس کردنی نی من میدونم ._.

خدافسس رزی (:

نقل قول: ن..انجام بدم؟

نَ جونن آیسان نَ ب خُدا انجام بدی تا دو هفته باهات حرف نمیزنم حالا خود دانی ببین میتونی دو هفته با من حرف نزنی یا نَ ؟ :|

(18-10-2014، 20:11)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Stay at home and relax :|

چقدر این کتابمون چرته اَه :V

ب خُدا :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 112
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، First Star ، Brooklyn Baby
(18-10-2014، 20:13)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2014، 20:11)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس .. .-.

فردا شاید نباشم بچه ها .. :|

این دیه چُس کردنی نی من میدونم ._.

خدافسس رزی (:

نقل قول: ن..انجام بدم؟

نَ جونن آیسان نَ ب خُدا انجام بدی تا دو هفته باهات حرف نمیزنم حالا خود دانی ببین میتونی دو هفته با من حرف نزنی یا نَ ؟ :|

(18-10-2014، 20:11)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Stay at home and relax :|

چقدر این کتابمون چرته اَه :V

ب خُدا :|
غلط کردم:4chs:
(18-10-2014، 20:14)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غلط کردم:4chs:

نَ من غلط کردمـ ._.
اوپس ._.

خدافس /:
من امسال میشم 19 ساله.___.
هی چقدر زود گذشت
از وقتی شونزده بودم اینجا میومدم:|
(18-10-2014، 20:18)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی چقدر زود گذشت

واییی آخییی یادتِ 16 سالگیتو ؟ ._.

من نمیشناختمت اصن :|

اهورااا بیا پ.خ .. اون داستانِ بود ؟

بیا برا 23 دی بگیمـ خُ ؟ ._.

منم وقتی 12 سالمـ بود اومدم اینجا :||||||||||||||||||||||||
ایسان این تویی:>_ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 112
(18-10-2014، 20:18)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی چقدر زود گذشت

:|

من از 12 سالگی ._.

سلام .. ^_^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 35 مهمان