امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ

(15-07-2014، 11:37)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...
آ راستی واست یکیو پیدا کردم ^_^

(15-07-2014، 11:37)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالى(:
بزنم به تخته حالم اين روزا عاليم
فاطى بيا جلو بزنم|:
بزن تو کله ی خودت حله .__.
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
آگهی
(15-07-2014، 11:39)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 11:37) ★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...

زن گـــرفتی تو آخــرش ?ــــ?

من دآرم ســرو ســآمون میگــیرم ^ـ^*

شوهرت کیه؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ 112

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
(15-07-2014، 11:39)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 11:38)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 11:37)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...

سلام(:

چطوری ؟

من پاتریک باید صدات کنم ؟ Big Grin

(15-07-2014، 11:39)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 11:37) ★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...

نه بابا از قیدش گذشتیم
:|
[ !! .. αηd ]
(15-07-2014، 11:34)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 11:33)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 11:31)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبى؟Big Grin

آوآتآرشو دیدم ..

یه لحظه فک کردم امیررضاس |:

خودمم همين فكرو كردم:|
چرا عوض نمیکنی ؟! :/

(15-07-2014، 11:35)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عخشــم رکــُســا :*

جیغغ ^_^*

خوبی ؟! (:

(15-07-2014، 11:35)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 11:34)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 11:32)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 11:31)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نا نا نا ._.*

من خجالت میکشم ._.*

نمی تونم بگم ._.*

سلام *.-.*

سلام ركى(:

سلام اهورا (:

خوبی ؟ (:

چ اواتار زشتی (:

خوبم(:
تو چطورى؟
اره خيلى خزهBig Grin
ولى باهاش حال ميكنمAngel
من افتضاحم ._.*

از این بد تر نمیشم ._.*

منم ی اواتار خز بزارم ؟! ^_^* :|

(15-07-2014، 11:35)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آمممـ .. رکی رمز گالریت رو عوض کردی ؟ :|

آره (:

ب یه سریا که رمز داده بودم ..

کپی کردن عکسا رو ..

بلد نبودم لیست اُ*ی بزنم :|

رمزارو عوض کردم :|||

می خوایش ؟! ._.*

روحـآم درستـه یا روهـآم ؟! :|
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Thyme ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(15-07-2014، 11:41)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...
آ راستی واست یکیو پیدا کردم ^_^

(15-07-2014، 11:37)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالى(:
بزنم به تخته حالم اين روزا عاليم
فاطى بيا جلو بزنم|:
بزن تو کله ی خودت حله .__.

کیه ؟
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(15-07-2014، 11:39)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 11:34)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لامصب مطمن بودم:|
به خشكىDodgy
أخم نكن.__.
هار هار V:

چیرا ؟ -_- بهم میاد -_-

مگه نه ؟ ._. -_-

ن نمياد-_-
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(15-07-2014، 11:41)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...

شوهرت کیه؟
مـیرزآ کوچـیک خـآن جنگــلی .ـــ.

[ !! .. αηd ]
(15-07-2014، 11:38)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جییییغ .. منم گــآلری میخـــآم ..!
کی گالری دارع رکی ؟ -_-*

تو که عشقه منی توله (:

بیا پ.خ رمزو بهت بدم ._.*
 سپاس شده توسط Thyme
(15-07-2014، 11:39)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 11:38)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...

سلام(:

چطوری ؟

من پاتریک باید صدات کنم ؟ Big Grin

سلام...

نه بابا از قیدش گذشتیم
خوبم(:تو چطورى؟
هرجور عشقت ميكشه صدا كن داداBig Grin
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(15-07-2014، 11:38)i m a n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 11:33)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها:

توجه توجه amir303 به خاطر ادب نداشتن در نظرات و به دست صابر محروم گشت!!! توجه توجه

به زندگی عادیتون برگردین |:
دائمی محروم شد؟ :|
نه تا 7/24/2014
 سپاس شده توسط ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان