08-07-2012، 21:18
من هنوز منتظرم که تو از هرگز خود بازگردی
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
08-07-2012، 21:18
من هنوز منتظرم که تو از هرگز خود بازگردی
08-07-2012، 21:20
عمری من به سیب گفتن های زندگی خندیدم!!!
همان سیب که به دست حوا، بر این زمین انداخت ما را...
08-07-2012، 21:21
خدایا تمام خنده های امروز را میدهم یکی از ان گریه های شیرین کودکی ام را پس بده
08-07-2012، 21:22
ببین خوب من !!!
خواستم بنویسم اما نشد... واژه هایم به دلم نمی نشینند و من تنها حس گریه دارم... بگذار کاغذ خیس بارانم شود! شاید واژه ای رویید! که بر دلم بنشیند!
08-07-2012، 21:34
افسوس ان زمان که باید دوست بداریم کوتاهی میکنیم
ان زمان که دوستمان دارند لجبازی میکنیم و سپس افسوس لحظات از دست رفته را می خوریم
08-07-2012، 21:51
هه!
فکر نکن تورا از دست دادم..! تنها این دل است که تورا میخواهد..!! هه! فکر این دل را نکن...! به این فکر کن...دل تو فقط برای...لحظه های خوب تنگ میشود...!! اگر نگرانه منی که بدان...منم کسه دیگه ای را دوس خواهم داشت...!!
08-07-2012، 21:58
شبیه مزه ی ساندویچ کالباس های قدیمی هستی که تو سینما قبل رفتن تو سالن یا توی مدرسه می خریدیم، نه تکرار می شی نه فراموش ... حتی نمیشه بهت افتخار کرد
08-07-2012، 21:59
شده بعضی وقتا یهو دیگه دوستش نداشته باشی؟
به خودت می گی اصلاً واسه چی دوستشدارم؟ مگه کیه؟ مگه واسم چیکار کرده؟ اصلاً من که خیلی از اون بهترم.... ... بعد به خودت می خندی که اصلاً واسه چی اینقدر خودتو اذیت کردی؟ یهو، یه چیزی یادت میاد.... یه خاطره.... یه حرف.... یه لبخند.... یه نگاه.... و بعد.... همین کافیه تا به خودت بیای و مطمئن بشی که نمی تــــــــــونی فراموشــــــش کنی......
08-07-2012، 22:03
بعضی از ادمها را باید چند بار خواند تا معنی آنها را فهمید و
بعضی از ادمها را باید نخوانده دور انداخت.... بعضی از اوها جلد زرکوب دارند ٬ بعضی جلد ضخیم ٬ بعضی جلد نازک و بعضی اصلا جلد ندارند. بعضی ادمها با کاغذ کاهی نامرغوب چاپ میشوند و بعضی با کاغذ خارجی . بعضی ادم ها ترجمه شده اند و بعضی تفسیر میشوند . بعضی از ادم ها تجدید چاپ میشوند و بعضی از ادمها فتوکپی ادمهای دیگرند. بعضی از ادمها دارای ضخامت سیاه و سفیداند و بعضی از ادمها صفحات رنگی و جذاب دارند. بعضی از ادمها قیمت پشت جلد دارند . بعضی از ادم ها با چند درصد تخفیف به فروش میرسند . بعضی از ادمها بعد از فروش پس گرفته نمی شوند. بعضی از ادم ها را باید جلد گرفت. بعضی از ادها را میشود توی جیب گذاشت و بعضی را توی کیف . بعضی از ادمها نمایشنامه اند و در چند پرده نوشته و اجرا میشوند. بعضی از ادم ها فقط جدول سرگرمی اند و بعضی ها معلومات عمومی . بعضی از ادمها خط خوردگی و خط زدگی دارند و بعضی از ادمها غلط های چاپی فراوان . از روی بعضی از ادمها باید مشق نوشت و از روی بعضی از ادم ها باید جریمه نوشت به راستی ما کدامیم؟!.....
08-07-2012، 22:08
یه وقتایی دوست داری ....
چشماتُ ببندی .... یه نفس عمیق بکشی .... و .... پرواز کنی .... مُعَلَق شی .... و .... نفس بکشی ....
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |