امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آیا شما موافق رابطه دوستی دختر و پسر قبل ازدواج هستید؟؟؟

نخستین جشنواره Golden Lion فلش خور با هدف ایجاد همبستگی بین مدیران و کاربران انجام شد

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آیا شما موافق رابطه دوستی دختر و پسر قبل ازدواج هستید؟؟؟ 11

بر اساس نظر داوران و کمیته ی فنی مسابقات 10 کامنت برتر سال انتخاب شد که نتیجه را زیر مشاهده میکنید

10.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

9. محبوب ترین مدیر فلشTelegh_05

8. (: مدیونی اگه فک کنی مرتبط با کامنت بالاست

7 و 6. کامبک برتر سال Telegh_00

5 و 4 . امان از این مدیران Telegh_05

3. :/

2. حسود بودن از صفات بارز آن بزرگوار بود Telegh_44

1. و امــــــــــــــــــــــآ بهترین کامنت سال و برنده ی بالحق جایزه ی شیر بلورین :

تبریک میگم به آقای Son of anarchy یا همون HunTer Telegh_01

یادم رفت بگم
آقای  Son of anarchy خیلی هم متواضع هست
زمانی که به عنوان برنده ی تندیس از سوی داوران انتخاب شد بنده تندیس رو شخصا بردم تا بهش تحویل بدم
ولی ایشون در کمال سخاوت مندی تندیس را باز نکرده پس فرستادند!
بنده چندین بار اقدام کردم که حق را به حقدار برسانم ولی هر بار ایشان مانع میشدند و نمیپذیرفتند
سر انجام بنده بهمراه عده ای از داوران رهسپار پروفایل ایشان شدیم برای نصب در محل Telegh_01
جناب اقایان esiesi و Aiden Pearce  و  ÆҐÆŠĦ و چند تن دیگر بدن برنده ی جایزه را بالا گرفتند
و بنده شخصا جایزه را برایشان نصب کردم
که یکی از بزرگترین افتخارات بنده خواهد بود (;

درهمین راستا فتوکلیپی ساختیم در شان جشنواره که بنده لینک آنرا در اینجا قرار میدهم حتما ببینید و لذت ببرید (:

http://s8.picofile.com/file/8316459492/Video_20180104152835036_by_videoshow.mp4.html

پاسخ
آگهی
میتونی برای اشنایی بیشتر مدت بیشتری نامزد باشی
وگرنه دوستی هات نباید از رو احساس باشن
پاسخ
من با دوستی هیچ مشکلی ندارم ک البته خوبم هست حتی بنظر من اگه بتونن نامزد کنن و قبل ازدواج یه سفرم برن خیلی خوبه چون اکثر آدما تو دوستی خوبن ولی وقتی چن روز باهاشون زندگی میکنی میبینی نمی تونی تحملش کنی :||||
آدما تو سفر خودشون و نشون میدن ._.
پاسخ
 سپاس شده توسط ⍣Raha⍣
(21-12-2017، 21:10)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با دوستی هیچ مشکلی ندارم ک البته خوبم هست حتی بنظر من اگه بتونن نامزد کنن و قبل ازدواج یه سفرم برن خیلی خوبه چون اکثر آدما تو دوستی خوبن ولی وقتی چن روز باهاشون زندگی میکنی میبینی نمی تونی تحملش کنی :||||
آدما تو سفر خودشون و نشون میدن ._.

موافقم باهات
منم پسرخالمو تو سفر شناختم
پاسخ
 سپاس شده توسط -Demoniac-
مشکلی نداره من موافقم ولی متاسفانه ما فرهنگمون یه جوریه ک از هر چیزی شورشو در میاریم
دختره با هزااار تا پسر دوست میشه اخرش میخواد یکی عاشقش بشه بگیرتش پسره هم با هزارتا دختر دوست میشه اخرش دنبال یه دختر افتاب مهتاب ندیده میگرده
اگ دونفر واقعا همو بخوان مشکلی نیست ک باهم دوست بشن ب شرطی ک واقعا قصدشون همین باشه ن اینکه فقط برای تفریح باشه و اینکه هردو طرف باید منطقی باشن و همدیگه رو هم دوست داشته باشن
من با دوستی و رابطه و... موافق نیستم اما برای دوستی قبل ازدواج کاملا موافقم
COME FLY WITH ME
پاسخ
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
نه هیچکدومشون جنبه ندارن پسرا فقط به یک شب خواب و اینجور مساعل فکر میکنند و دخترا زود هوایی میشن که این مرد زندگیشونه پس در نتیجه بدرد نمی خوره
پاسخ
(03-11-2013، 10:05)♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلایل خود را بیان کنید.

من یکی که کلا با امر ازدواج مخالفم Confused
مگه میشه به کسی اعتماد کرد و آدم خودشو بندازه تو هچل؟
پاسخ
 سپاس شده توسط omid13790
ارع چون تو دوستی 
همه چیز هست خوش گذرونی دعوا خوش حالی ناراحتی هیجان ..خلاصه همه چیز تو همه این شرایط تو میتونی اخلاق و روحیات طرفتو ببینی و بشناسی و اگه قضیه جدی شد بر این مبنا تو میبینی میتونی یه عمر با این طرف زندگی کنی یا نه 
بعدم قضیه این نیست که بگی اگه طرفتو کامل بشناسی دیگه چیزی تو زندگی نمینونه که بخوای راجبش بدونی نه اصنم این نیست ادما به مرور زمان هعی شخصیت و افکار و رفتاراشون عوض میشه 
اِنــســـآنــی کِـ نِــمیـدآنَـد چِـــگونه بِـ نِـگَرآنی مآ بِـخَـنـدِد جَـــوآن مــیـمیرَد

زِنــدِگـــــی پـُر اَز اِنـتِخـآب اَسـت مـــــــآ جُـرأَتـَشـ  رآ نـَدآریـــم

__Y.-.N__
پاسخ
(26-12-2017، 2:29)شبگرد دیوانه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2013، 10:05)♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلایل خود را بیان کنید.

من یکی که کلا با امر ازدواج مخالفم Confused
مگه میشه به کسی اعتماد کرد و آدم خودشو بندازه تو هچل؟

دقیقا
ازدواج جلوی پیشرفت آدمو میگیره مخصوصا پسرا
پاسخ
مخالفم ...دلیلی برای این دوستی ها نمیبینم
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Rainbow مشاعره بااسم دختر یا پسر
  نصیحتی واسه دختر خانوما
  پسری که برای دختر شارژمیگیره..............
Heart اگه نفر قبلی بهت درخواست ازدواج بده
  سوال برای پسرا چه دختری برای ازدواج مناسبه؟
  به عشق بعد از ازدواج اعتقاد دارید یا نه؟
  اگه نفر قبلی درخواست دوستی بده قبول میکنی یا رد ؟
  گفت وگوی موثر در باره ی ازدواج
  اگه قراربودبایه خواننده ازدواج کنین؛دوس دارین باکی ازدواج کنین؟
  حاضری خواهر یا برادرت با نفر قبلی ازدواج کنه؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان