امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

☆~گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۰☆~

(09-05-2020، 22:57)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2020، 22:56)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا من هردفه میبینن بلند باشه میگم خانوم ناخن زینته Telegh_02

واای D:
من بدم میاد ناخنام زیاد کوتاه باشه بازم گیر میداد میگفتم گیتار میزنم استادم گفته باید بلند باشه ،باور میکرد بنده خدا D:

منم وقتی کوتاه باشه حس میکنم یه چیزی کمه D:
خوب سرش کلاه گذاشتی پس D:
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ ، *Aɴѕel* ، Faust
آگهی
(09-05-2020، 22:53)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2020، 22:52)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان مدیر زنگ مادر میزنه میگه بیا سیبیلا بچتو بردار ک بچا مسخرش نکنن

پیش دانشگاهیم ناخنامونو نگاه میکردن !!

الهی برای مظلومیتتون بمیرم .___.
ما ک کار ب بازرسی بدنیم میرسه گاهی ، بعدم ی عالمه گوشی پیدا میکنن :/

اردو رفتیم مشهد همه رژ زده بودن مدیر مدرسه ازمون رژ میگرفت میزد D:
بعدم تو حرم ب خادما میگف کار ب دخترای ما نداشته باشین رنگِ لباشون طبیعیه D:
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ ، Ɗєя_Mσηɗ ، Faust ، *Aɴѕel* ، ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱
(09-05-2020، 23:00)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای رها
یبار ما صف وایستاده بودیم .. اول صبی جزوه دستم از اینور خوابم میومد .. اینام اومدن اهنگ گذاشتن ورزش کنیم مثلا !
منم به یه سری دلایلی نای تکون خوردن نداشتم دل درد داشتم ناجور .. بعد پشت میکروفون قشنگ صدام زد گف چرا ورزش نمیکنی .. همه بم نگا کردن منم با بدبختی تکون خوردم یکم ..
برنامه که تموم شد کلاسمونو مجبور کردن دو دور بدوعه دور حیاط .. اونم به خاطر ورزش نکردن من .. نیشگونایی که دوستام ازم گرفتنو هنوزم ک هنوزه یادم نمیره -_-

الهی ..
اصلاً پریود و دلدرد و این داستانا حالیشون نیست !
فکر میکردن خیلی بامزه‌ان با اون موزیکای مسخره‌شون پدر مارو در آوردن
یه آهنگ مزخرف داشتن هر زنگ تفریح پلی میکردن ، ماهم میخواستیم درس بخونیم نمیشد‌.
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ ، Ɗєя_Mσηɗ ، *Aɴѕel* ، ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱
جیم چ سوسول بازییه !
ما به مدیر اعلام میکردیم این هفته کلا مدرسه نمیایم D:
 سپاس شده توسط Faust ، *Aɴѕel* ، ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ ، ⓩⓐⓗⓡⓐ ، Ɗєя_Mσηɗ
(09-05-2020، 22:55)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2020، 22:53)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2020، 22:52)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان مدیر زنگ مادر میزنه میگه بیا سیبیلا بچتو بردار ک بچا مسخرش نکنن

پیش دانشگاهیم ناخنامونو نگاه میکردن !!

ماهم نگا میکنن

(09-05-2020، 22:54)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2020، 22:45)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2020، 22:33)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2020، 21:26)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ρυяρℓє_ѕку

ریان؟ *.*

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/123_f353b.png

یکی از دوستام موهاشو همین رنگی کرده بود ):
بعد زنگای تفریح هی جلوم میشست و ب رخم میکشید ):
ایح ): ♡

پوف .____.
غصه خوردن نداره کِ

غصه نمیخورم ک ._.
حیفم میاد همچین رنگی تو موهای اینه :|

D:
بیخیال بابا .
رنگ موها خودتو عشقه D:

جدا از شوخی از رنگ مو خوشم نمیاد
حرف حساب D: ♡
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ⓩⓐⓗⓡⓐ ، Faust
(09-05-2020، 23:00)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2020، 22:57)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2020، 22:52)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناخن میکارن میان ، هرروز ی رنگ مو اونم هرروز زردتر از دیروز -___-
گیر میدن خیلی بهشون ولی خب اونا کاره خودشو میکنن . خیلیم شانس دارن مثلا لاک میزنن اون روز اصن بازرسی نمیکنن .____.
ن ک منه بدبخت ی روز لبام واسه سردی هوا قرمز شده بود میگف چرا رژ زدی :|
منم گفتم منو رژ مدرسه؟ بعد اومده جلو میگه تو رژ مدرسه نه D:

حالا که فکر میکنم واقعاً پدر مارو درآوردن ..
هر روز صبح اجبار بود صف بایستیم.
بعدش دو دور بزنیم حیاطو با صف که مثلاً نرمش بود !
بعدم باید میرفتیم نمازخونه اول صبحی بوی گند جوراب رو تحمل میکردیم تا زیارت عاشورا بخونن برامون ((((:
من دیگه آب از سرم گذشته بود
جیم میزدم با بدبختی.
هرچند یه روز مدیر فهمید دهنمو سرویس کرد !

وای رها
یبار ما صف وایستاده بودیم .. اول صبی جزوه دستم از اینور خوابم میومد .. اینام اومدن اهنگ گذاشتن ورزش کنیم مثلا !
منم به یه سری دلایلی نای تکون خوردن نداشتم دل درد داشتم ناجور .. بعد پشت میکروفون قشنگ صدام زد گف چرا ورزش نمیکنی .. همه بم نگا کردن منم با بدبختی تکون خوردم یکم ..
برنامه که تموم شد کلاسمونو مجبور کردن دو دور بدوعه دور حیاط .. اونم به خاطر ورزش نکردن من .. نیشگونایی که دوستام ازم گرفتنو هنوزم ک هنوزه یادم نمیره -_-

حالا این بازم خوبه
یه روز تو یکی از روزگار سرد زمستان صف گذاشتن
من داشتم یخ میزدم
بعد از کلی چرت و پرت گفتن صف به صف هر کلاس و میبردن
یه دفعه گفتن میخوان ناخونا رو ببینم
منو ببین
دارم از استرس میمیرم
خلاصه به خاطر ناخونم یه نمره از انظباتم کم کردن
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ ، Faust
(09-05-2020، 23:03)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای رها

الهی ..

وای درس ک نگو -____-
مخصوصا دهه فجر ، ت اوج درس خوندنی یهو پخش میشد عی شاه خائن آواره گشتیم :|
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، Faust
(09-05-2020، 23:03)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای رها

الهی ..

):
دقیقا -_- مرگ تدریجی بود اون روز اصن ):
اخ اخ بعد جالبه عجیب میره رو مخ ادم .. مخصوصا یدونه بود برا عموپورنگ -_-
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ⓩⓐⓗⓡⓐ ، Faust
موقع ورزش همیشه اصرار دارن بدویین اخه مادرت خوب پسره خوب
حال یکی شاید خوب نباشه
روش نشه بگه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط Faust
(09-05-2020، 23:03)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الهی برای مظلومیتتون بمیرم .___.
ما ک کار ب بازرسی بدنیم میرسه گاهی ، بعدم ی عالمه گوشی پیدا میکنن :/

اردو رفتیم مشهد همه رژ زده بودن مدیر مدرسه ازمون رژ میگرفت میزد D:
بعدم تو حرم ب خادما میگف کار ب دخترای ما نداشته باشین رنگِ لباشون طبیعیه D:

خدانکنه .
این چیزارو اول ، دوم داشتیم.
پیش بهتر بود ولی اینکه ناخن میدیدن واقعاً به ارشدای مدرسه ( خیلی مهمه !!! :v) توهین میشد.
خلاصه ابهتی چیزی ..

مشهد که ما رفتیم حق نداشتیم مقنعه رو در بیاریم تو هتل شال بذاریم !
۴ صبح مدیر میومد درو با مشت میزد بریم حرم نماز
ولی واقعاً بهترین اردویی بود که رفتم ، یادش بخیر
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، *Aɴѕel* ، ρυяρℓє_ѕку ، ⓩⓐⓗⓡⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان