امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】

هلن معذرت میخوام اواتارموعوض کردمUndecided
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】 109

سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ
آگهی
(26-03-2014، 22:37)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 22:34)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 22:33)asal.hz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من داشتم اهنگ دانلود میکردم جا موندم سلامBig GrinBig GrinBig Grin

کدوم اهنگ؟!
منم دارم اهنگ سلرا رو با ارمین بود نمی دوم چی دانلود کردم اون حالا که داری میری!

(26-03-2014، 22:34)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیشه گف

اها !
شاید یه چیزی فهمیدم منم دیروز افسردگی گرفته بودم...

چرا¿؟

اوهوم!!
پ خ بدع .
(26-03-2014، 22:38)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 22:36)asal.hz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 22:34)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 22:33)asal.hz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم اهنگ؟!
منم دارم اهنگ سلرا رو با ارمین بود نمی دوم چی دانلود کردم اون حالا که داری میری!

دقیقا نمیدونم چی دارم دانلود میکنم اما همینجوری توی ایران موزیک چرخ میخوردمBig GrinBig Grin

خخخخ
چرخ و فلک !!
پشتک پارو هم می زدی؟!
هههههه تو هم میری ایران موزیک؟

(26-03-2014، 22:36)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلن اون اواتاره که گفتی رومن بندازم؟Huh

باشه می خوای بازم دارم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.uploadax.com/images/69156892122188975974.jpg

اینو من بزارم؟
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
هلن پ.خ بده این عکسا باحالهRolleyes
این میتراهم افسردگی گرفته
crying

میترا حالش خوب نیستcrying
اخه تو قشم حال بدcrying

هلن ممنون ازعکست^_^
پارمیداگذاشت
دیگه نمیشه بزارم ا:

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

(26-03-2014، 22:38)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلن معذرت میخوام اواتارموعوض کردمUndecided

عیبی نیس خیلی خوشجله می خوای چند تا دیگه هم بدم یکی رو انتخابب کن
بزار اپ کنم
اها بیا ببین
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.uploadax.com/images/06828166918716907303.jpg
http://www.uploadax.com/images/31225477044047998162.jpg
http://www.uploadax.com/images/70163524340903849473.jpg
http://www.uploadax.com/images/72581782303931806932.jpg
نمیدونستم میترا جو سربازی دارهDodgyAngry

(26-03-2014، 22:41)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلن ممنون ازعکست^_^
پارمیداگذاشت
دیگه نمیشه بزارم ا:

باش پایین بازم گذاشتم

(26-03-2014، 22:40)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلن پ.خ بده این عکسا باحالهRolleyes
این میتراهم افسردگی گرفته
crying

میترا حالش خوب نیستcrying
اخه تو قشم حال بدcrying

وا!!
همه حالشون بدع

(26-03-2014، 22:39)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 22:38)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2014، 22:36)asal.hz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم اهنگ؟!

دقیقا نمیدونم چی دارم دانلود میکنم اما همینجوری توی ایران موزیک چرخ میخوردمBig GrinBig Grin

خخخخ
چرخ و فلک !!
پشتک پارو هم می زدی؟!
هههههه تو هم میری ایران موزیک؟

(26-03-2014، 22:36)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلن اون اواتاره که گفتی رومن بندازم؟Huh

باشه می خوای بازم دارم
http://www.uploadax.com/images/69156892122188975974.jpg

اینو من بزارم؟

باش

(26-03-2014، 22:42)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونستم میترا جو سربازی دارهDodgyAngry

باش غیبت نکن اصلا خوشم نمیاد !
 سپاس شده توسط ʂհმოἶო
آواتارمو
^.^
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
.... بابا یه گفتیم دوست پسرت توسربازی مرد افتادغش کردتوقشمSadDodgy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 28 مهمان