امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [459]

(22-09-2021، 21:47)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 21:45)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
ضمن جالب بودن ویدیو
لطفا آن را در تاپیک مربوطه قرار دهید
این کار شما اسپم تلقی خواهد شد
در صورت تکرار اخطار دریافت میکنید
#انتقام_سخت

گ گ گ
انتقام کیو داری از من میگیری؟ D:

خودت گ گ گ

انتقام همکاران گرامی در تیم مدیریت 4fvf
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
آگهی
(22-09-2021، 21:46)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 21:44)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشییییید!

کی گفتههه؟ مگه روانیم خودمو به چیز بدم؟
^^

من!رو حرف من حرف نزن بچه!
چشم! من روانیم crazy
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(22-09-2021، 21:47)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 21:45)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوب بابا*-*
بقول کاردی بی ایوووووووووووووTelegh_01

D; Heart

Heart Heart Heart
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ѕααяeη
(22-09-2021، 21:48)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 21:47)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گ گ گ

خودت گ گ گ

نه من به تو گفتم گ گ گ مال توعه ._.*

برو از خودشون بگیر ، زورت به من رسیده؟ :>
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736
 سپاس شده توسط Mohlek
(22-09-2021، 21:47)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 21:42)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیر شما کی هستید؟

+ Loooool

آره دیگهD:
من کنجکاو انجمنم!
ک بعضیا به اشتباه میگن فضول انجمن =|
البته این کنجکاویم بیخود نیستا! همشو یادداشت میکنم تا به بهبود انجمن کمک کنم خیخی

اوه بله یادم نبود شما فضو...ببخشید! کنجکاو انجمنیD:
امیدوارم تو این راه همیشه موفق باشین.
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(22-09-2021، 21:50)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 21:48)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت گ گ گ

دبگه گ گ گ نشده بودیم که اینم به کلکسیونمون اضافه شد

از قدیم گفتن تشویق برا یه نفر
تنبیه برای همه
:vvv
ناشناس
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(22-09-2021، 21:49)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 21:46)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^^

من!رو حرف من حرف نزن بچه!
چشم! من روانیم  crazy

یه چی جدید بگو جیگر^^
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ

(22-09-2021، 21:45)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
ضمن جالب بودن ویدیو
لطفا آن را در تاپیک مربوطه قرار دهید
این کار شما اسپم تلقی خواهد شد
در صورت تکرار اخطار دریافت میکنید
#انتقام_سخت

گ گ گ

انتقام کارای منو فکر کنم خواهر ._.
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(22-09-2021، 21:46)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میبینم که این روزا همه از lol استفاده میکنن 11
بله دیگ! الگومون باید شما پیشکسوتا باشین lol
 سپاس شده توسط *VENUS*
(22-09-2021، 21:51)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 21:50)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دبگه گ گ گ نشده بودیم که اینم به کلکسیونمون اضافه شد

از قدیم گفتن تشویق برا یه نفر
تنبیه برای همه
:vvv

بابت افزودنش به کلکسیونت تشکر کن :>

قدیمیا چرت گفتن :|
البته من الان همین راه رو در نظر بگیرم احتمالا نتیجه ی قشنگی از آب در بیاد مگه نه؟ :>
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان