امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۴»

fishing
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(04-07-2021، 12:46)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

fishing

عه لیمو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ѕααяeη
(04-07-2021، 12:36)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2021، 12:24)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهااا
اونم قشنگه crying
من ی جوجه مرغ داشتم چن سال پیش . انقد با هم صمیمی بودیم ک پیش خودم میخوابید@_@
ولی مُرد crying
الان ی دونه مرغ عشق سبز دارم
خیلی خوبه پرنده ها خیلی ناززززن 49

چطور انقد بهت عادت کرد*-*؟؟
من 4 تا جوجه خیلی کوچولو دارم 22 تا جوجه مرغ ک تقریبا دارن بزرگ میشن دو تا اردک و 8 تا جوجه با هفت تا مرغ و ی خروس دو تا مرغ عشقم دارن*-*

میدونی اول ک ب دنیا اومد مامانش چشمشو زخمی کرده بود بعد ما آوردیم تو خونه ک چن روز باشه دارو ها اثر کنن بعد دوباره بره پیش بقیه . بعد من ازش مراقبت میکردم بعد بهم عادت کرد طوری ک وقتی فرستادیم پیش مامانش هی دوباره برمی‌گشت میومد رو پام 31
بعد دیگه ی جا براش تو اتاقم درست کردم کلا پیش خودم بود صبا همش بیدارم میکرد
بعد ی شب حواسم نبود داشتیم میرفتیم بیرون اینو نذاشتم سر جاش .برگشتم دیدم رفته بود زیر کمد خفه شده بود crying crying هنوزم یادم میوفته گریم میگیرهههه

وایی تو تو بهشت زندگی میکنیییی

(04-07-2021، 12:45)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2021، 12:44)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه اسم اون لنتیو نیاری من مث سگ میترسم ازش Be9
حیوون کوچیک تر از اون چیه بچه میگو؟

نه با سوسک و مارمولک و جیرجیرک و اینا مشکلی ندارم
از جوجه موجه ک انقد نازو گوگولن می‌ترسی بعد از این موجودات جهنمی نه؟
وووووییییی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط _sehun_ ، شـــقآیــق
(04-07-2021، 12:49)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2021، 12:36)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطور انقد بهت عادت کرد*-*؟؟
من 4 تا جوجه خیلی کوچولو دارم 22 تا جوجه مرغ ک تقریبا دارن بزرگ میشن دو تا اردک و 8 تا جوجه با هفت تا مرغ و ی خروس دو تا مرغ عشقم دارن*-*

میدونی اول ک ب دنیا اومد مامانش چشمشو زخمی کرده بود بعد ما آوردیم تو خونه ک چن روز باشه دارو ها اثر کنن بعد دوباره بره پیش بقیه . بعد من ازش مراقبت میکردم بعد بهم عادت کرد طوری ک وقتی فرستادیم پیش مامانش هی دوباره برمی‌گشت میومد رو پام 31
بعد دیگه ی جا براش تو اتاقم درست کردم کلا پیش خودم بود صبا همش بیدارم میکرد
بعد ی شب حواسم نبود داشتیم میرفتیم بیرون اینو نذاشتم سر جاش .برگشتم دیدم رفته بود زیر کمد خفه شده بود crying crying هنوزم یادم میوفته گریم میگیرهههه

وایی تو تو بهشت زندگی میکنیییی

وای الهی*-* شمام مرغ دارین؟
من چرا بهم حیوونا عادت نمیکنن؟):
فقط سگ همسایمونه ک رفته کوه):
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh
(04-07-2021، 12:49)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2021، 12:45)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه با سوسک و مارمولک و جیرجیرک و اینا مشکلی ندارم
از جوجه موجه ک انقد نازو گوگولن می‌ترسی بعد از این موجودات جهنمی نه؟
وووووییییی

جوجه خیلی عجیبه. هی مترسم بدو بدو بیاد زیر پام له بشه. خرچچچ صدا بده -_- نمیشه پیشبینیشون کرد
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh
Bl8
(((:

•ناشناس•
استراتجی
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(04-07-2021، 12:39)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='لــــــــــⓘلی' pid='3792684' dateline='1625388540']
@Sirvan10_a

سیروان جان عزیزکم -«-
بیا ببینم..  چه خبرا
کنکورتو چیکار کردی؟!
سلام خوشکل مشکلا چتولی خوفی

سلامتی

تو چه خبر گوساله جان

کنکور جات خالی یه دل سیر خوارکی خوردم یه دل سیر فش دادم به طراح سوالات ریاضی یه دل سیرم سوال حل کردم
[/]

از احوال پرسیای شما خوبم -«- ت خوبی ؟!
منم هیچ درگیر ازمون گاو جونم ^^

خب خوبه خوبه موفق باشی :, »
Karlina
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(04-07-2021، 10:29)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه روز جاده همواره، تو هم حالت خوبه، هوا هم آفتابیه، ده قدم میری جلو.
یه روزم هست از آسمون سنگ می‌باره، زمین جلوی پات دهن باز می‌کنه، همین‌که یه گوشه پناه بگیری که زخمی نشی خودش کلیه. 

قرار نیست آدم همش بدوئه که. قراره خودش رو تو مسیر نگه داره.

اجازه کپی هست بانو؟D':
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط Medusa
(04-07-2021، 10:49)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2021، 13:04)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۴» 109

اگ سر کاری نی بیا ناشناس بگو کیه شیطون  Wink  11   14
[هر چند خبر دارم سرکاریه و تا الان برا ۳ نفر
نوشته شده ،از بقیه خبر ندارم  25r30  aah ]
چه اعتماد به نفسی داری ike
گفتم ذهنتو درگیر میکنم. fly2
ای.....
خودت بودی؟ :|
:}
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان