امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(03-06-2021، 14:28)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درد نداره >-<
میشه بریم یه سیاره دیگه زندگی کنیم؟ :>

منم بهت میکاپ یاد دادم :>

باغ *-* فقط میدونی که من از صبح باید حاضر میشدم lolllll

شکیبا ^^ دقیقا از کجا پیداش کردی . اینو میخوام بدونم اگه نپیچونی ._. اشناییتون از کجا بود

قول میدی؟
بذار ایلان کارای پروژه مریخو هندل کنه، بهش گفتم با اولین سفینه ی تست شده ی مطمئن میریم، خانواده ما و ایلان و خانوادش

که البته هنوزم ترتیباشو اشتباه میگم (((:

بریم پس، هر چی بپوشی و هر کار کنی، مثل همیشه جذاب ترین دختر توی جمعی دلبر *: ((:

دوست دوستم بود، از توی دوستای دوستم پیداش کردم
و نه... باهم نبودیم
گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷ 109
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، *VENUS*
آگهی
(03-06-2021، 14:31)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 14:31)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس بزا همون ساعاند صدات کنن مونتیگو لیاقت میخواد Telegh_01

نخیر مونتی‌ فوقش مانتیس

حاظری ماتیس صدات کنن ولی نری زندان؟ خاعاک Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
(03-06-2021، 14:29)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 14:25)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا؟کجا؟چطور؟

آرمین شب بخیر Telegh_01
عه اونجا شبه؟اینجا روزه ولی...
حالا من بهت بگم "روز خوش" یا "شب خوش" 33aah
 سپاس شده توسط shghyegh
(03-06-2021، 14:31)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 14:30)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیکا >.<

دلم براش تنگ شده

):

از گذشته درس‌ بگیر و بدیارو ببخش اما فراموش نکن
چون دوباره ضربه میخوری عروسک من (:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، فرنودِ بن گیومرث
(03-06-2021، 14:34)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 14:31)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم براش تنگ شده

):

از گذشته درس‌ بگیر و بدیارو ببخش اما فراموش نکن
چون دوباره ضربه میخوری عروسک من (:
(::
 سپاس شده توسط *VENUS*
(03-06-2021، 14:32)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 14:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من این هفته نبودم چند روزشو بازم نیومد ._.

مگر بَدین باهم ؟ او ک پسر با ادبی بود
بله منم همینجوری فکر میکردم
 سپاس شده توسط shghyegh
(03-06-2021، 14:34)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 14:29)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرمین شب بخیر Telegh_01
عه اونجا شبه؟اینجا روزه ولی...
حالا من بهت بگم "روز خوش" یا "شب خوش" 33aah

الهی بمیرم چ چیز بدی داده بهت p336

(03-06-2021، 14:34)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 14:32)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگر بَدین باهم ؟ او ک پسر با ادبی بود
بله منم همینجوری فکر میکردم

خدایی؟ 13
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، *VENUS*
خاب من برم^^
فعلا
 سپاس شده توسط *VENUS*
(03-06-2021، 14:33)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 14:28)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درد نداره >-<
میشه بریم یه سیاره دیگه زندگی کنیم؟ :>

منم بهت میکاپ یاد دادم :>

باغ *-* فقط میدونی که من از صبح باید حاضر میشدم lolllll

شکیبا ^^ دقیقا از کجا پیداش کردی . اینو میخوام بدونم اگه نپیچونی ._. اشناییتون از کجا بود

قول میدی؟
بذار ایلان کارای پروژه مریخو هندل کنه، بهش گفتم با اولین سفینه ی تست شده ی مطمئن میریم، خانواده ما و ایلان و خانوادش

که البته هنوزم ترتیباشو اشتباه میگم (((:

بریم پس، هر چی بپوشی و هر کار کنی، مثل همیشه جذاب ترین دختر توی جمعی دلبر *: ((:

دوست دوستم بود، از توی دوستای دوستم پیداش کردم
و نه... باهم نبودیم
قول میدی بریم ؟ .-.

کو الان بگو ببینم چیا یادته :۷

مچکرمممم *-*

من گیج شدم ._.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، esiesi
(03-06-2021، 14:33)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 14:31)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخیر مونتی‌ فوقش مانتیس

حاظری ماتیس صدات کنن ولی نری زندان؟ خاعاک Telegh_01

بعله من از اوناش نیستم که تو زندون بهم خوش بگذره که

(03-06-2021، 14:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 14:25)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید اگه تو بری اون بیاد. یه روز برو ببینیم میاد؟

نه من این هفته نبودم چند روزشو بازم نیومد ._.

حتما نمیدونسته که تو رفتی
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh ، *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان