امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ

(01-07-2014، 20:15)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا لایک نکردی آ>_<

ببعی من ده جاهستم بری برگردی میبینی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
آگهی
(01-07-2014، 20:16)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 20:12)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 20:11)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یموضوع بدید تعریف کنیم
:|...

این میخواد شماره همه رو تیغ بزنه:|...

از ما گفتن بود:|..

الانم شمارتودارم خبر نداریkaffe2
دو شماره آخر-_-؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
سعید سعید bathtime
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(01-07-2014، 20:17)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 20:15)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 20:12)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 20:09)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 20:07)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوچ . رمزو عووض کردم . فک کرد از قصد کردم .الان بهش گفتم اکانتتو از نو ساختم .ولی نیست .

کجا اومد گریه زاری ؟؟

منم شنیدم تو و kyman عقده ای و روانی شدین . میگردین ببینین کی انجمن داره برینین توش . Angel

انجمن خودمو دادم بش با کلی امکانات

انجمن خودتو به نازی دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیشب مرداد اومد . به نازی پیام داد مدیرم کن وگرنه ==> هـَــکـ ـ ./

منم پیـام دادم ==> محـروم برای همـیشه .

دوباره عضو شد . دادا محروم نکن کار ندارم. پیام دادم ==> محروم 100% بای بای /

اون هاست دارع رو نع یدوهه تک بی بی داشتم دادم بش

سریع ادرس بده . باید باهاش صحبت کنم . من صبح تا الان مریض بودم . نیومدم نت . اون پیش خودش چه فکر که نکرده .

سطان فنز
خودت کاملش کن مث انجمن خودتDodgyDodgy
فدای سرت سحر
چ خبرا
PISHY
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ 109

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ 109

*.*
(01-07-2014، 20:14)× RoYa × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 20:10)♫ anakin ♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 20:08)× RoYa × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلااام کردم هاااا Confused
هی ماهی!
اینجا کسی جواب سلامتو نمیده
شرمنده همه زبونشون سپاسه!Dodgy
اسمت چیه ؟؟؟؟؟ Big Grin

fisher man
.
.
.
ﺟﻠﻮﯼ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﭘﯿﺮﻭﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﺭﻫﺒﺮﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﺗﻨﻬﺎ ﮐﻨﺎﺭﻡ ﻗﺪﻡ ﺑﺰﻥ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺑﺎﺵ !
ﺁﻟﺒﺮ ﮐﺎﻣﻮ
(01-07-2014، 20:17)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 20:15)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://axgig.com/images/28781454638883901406.jpeg

جان منBig Grin
کسی شک داره آیا؟؟؟p329
من ب پیدا شدنش شک دارم همین!
(01-07-2014، 20:18)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 20:17)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 20:15)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 20:12)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 20:09)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انجمن خودمو دادم بش با کلی امکانات

انجمن خودتو به نازی دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیشب مرداد اومد . به نازی پیام داد مدیرم کن وگرنه ==> هـَــکـ ـ ./

منم پیـام دادم ==> محـروم برای همـیشه .

دوباره عضو شد . دادا محروم نکن کار ندارم. پیام دادم ==> محروم 100% بای بای /

اون هاست دارع رو نع یدوهه تک بی بی داشتم دادم بش

سریع ادرس بده . باید باهاش صحبت کنم . من صبح تا الان مریض بودم . نیومدم نت . اون پیش خودش چه فکر که نکرده .

سطان فنز
خودت کاملش کن مث انجمن خودتDodgyDodgy

سطان فنز ؟

چپ چپ نگـآ نکن Dodgy
(01-07-2014، 20:15)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 20:13)× RoYa × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 20:09)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 20:08)× RoYa × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلااام کردم هاااا Confused

سپـاس گرفتی یعنی سـلام .
خوب چی میشه جواب بدید بگید سلام ؟؟؟؟ Confused

ســـــــــــــــــــــــــــــــلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــآمــ​ــــــــــــــــ .

خوبه ؟

حـالا بیخـ یـل .
چقدر بداخلاق Dodgy
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، The Darkest Light
(01-07-2014، 20:17)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روحت شاد میشه:V
شارژمـ حرومـ میشه -_-
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ~Mahnaz~ ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان