امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143

(15-06-2014، 17:46)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:42)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:38)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه نخواستم ب روت بیارم :| ولی رمز عکسا اونی نیس ک تو پ خ کردی ! :|

صُب اورد ولی الان نه :|

گمشو >_<

جاستن شوهر من بود از قبل ! >_<

نورا و فاطی ه مشاهدن !

ولی علاقم بش دو برابر شده cry girlcry girlcry girlcry girl

اف اولش بزرگه هــآ :|

بقیش حروف کوچیکه :|

دوتا هم kk دارع :|

نخیرم >_<

خودت گمشو >_<

جاس بیشتر از 5 ساله شوهرمه >_<

پدر نورا هم هس >_<

داماده فاطی و احمته >_<

ماله خودمه >_<

تو شت خوردی >_<
ی کاری نکن ک بگم امیر طلاقت بده ها -_- *

یا جاستین یا امیر 1:

جاستین واس خودمه !

امیر واس تو -_-*
هان؟؟؟ 0_0
گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 109
 سپاس شده توسط ERF@N ، Dead Silence ، † αƖιєη † ، -м α є ∂ є-
آگهی
(15-06-2014، 17:45)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:40)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو این پست میتونید با سپاس زدن جبران کنید .[sup]_[/sup].

تو دیگ ب من سپاس نمیدی !!!

ببین کارمو ب کجا کشوندی ک رفتم توله ی فرزام شدم !

منو از خونه انداختی بیرون شدم کارتون خواب !!

فرزام هم از تو جوب جمم کرد cry girlcry girlcry girl
فرزام تو تو خونه اضافه ای رفتی یه نون خور دیگه هم اوردی؟-____-
 سپاس شده توسط ERF@N ، RedSparrow ، Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
(15-06-2014، 17:45)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:40)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توله ی عزیزم به خونه برگرد برایت سرم موی کریستال خریده ام!
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ×ThundeRBolT× ، † αƖιєη † ، RedSparrow
(15-06-2014، 17:46)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:43)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:41)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:38)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:37)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این لیست با مدیریت و نویسندگی در فلشخور وداع کنند ._.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SOROU$H
 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Jastin
 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
NICKOLAS  

و همچنین سلنا!
اهورا اغفالم کرد من نمیخواستم سپاس بزنم-.-

|:
دروغ میگه!

نه دیه پای حرفت وایسا:/

خانوم من شما رو میشناسم?|:

خجالت بکش اهورا
شوما شاهدین ما سه تا بچه ی قد و نیم قد داریم:/

سپاس شده توسط ERF@N ، ×ThundeRBolT× ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(15-06-2014، 17:47)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ .^.

شیرمو حلال نمیکنمAngel
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، RedSparrow ، † αƖιєη †
(15-06-2014، 17:46)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:42)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:38)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه نخواستم ب روت بیارم :| ولی رمز عکسا اونی نیس ک تو پ خ کردی ! :|

صُب اورد ولی الان نه :|

گمشو >_<

جاستن شوهر من بود از قبل ! >_<

نورا و فاطی ه مشاهدن !

ولی علاقم بش دو برابر شده cry girlcry girlcry girlcry girl

اف اولش بزرگه هــآ :|

بقیش حروف کوچیکه :|

دوتا هم kk دارع :|

نخیرم >_<

خودت گمشو >_<

جاس بیشتر از 5 ساله شوهرمه >_<

پدر نورا هم هس >_<

داماده فاطی و احمته >_<

ماله خودمه >_<

تو شت خوردی >_<
ی کاری نکن ک بگم امیر طلاقت بده ها -_- *

یا جاستین یا امیر 1:

جاستین واس خودمه !

امیر واس تو -_-*
نـــع ! cry girl

مـن میرم خونه مادرم ! cry girl

ولی برگشتم همشون ماله خودمن kaffe2
 سپاس شده توسط ERF@N ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Dead Silence
(15-06-2014، 17:48)Magician GiЯL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرزام تو تو خونه اضافه ای رفتی یه نون خور دیگه هم اوردی؟-____-
خیلی وقته ردش کردم رفته ._.
 سپاس شده توسط ERF@N ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Dead Silence
سلام.
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، RedSparrow ، -м α є ∂ є- ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(15-06-2014، 17:48)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:46)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:43)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:41)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:38)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا اغفالم کرد من نمیخواستم سپاس بزنم-.-

|:
دروغ میگه!

نه دیه پای حرفت وایسا:/

خانوم من شما رو میشناسم?|:

خجالت بکش اهورا
شوما شاهدین ما سه تا بچه ی قد و نیم قد داریم:/
عه فخری تویی?!|:
 سپاس شده توسط ERF@N ، -м α є ∂ є- ، † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(15-06-2014، 17:49)Magician GiЯL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:47)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ .^.

شیرمو حلال نمیکنمAngel
من شیر تورو خوردم ننه بزرگ ؟:-S
 سپاس شده توسط † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان