امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [459]

(22-09-2021، 21:40)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 21:37)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما مجری ای چیزی هستین؟._.
خیر!
مگه نمیدونین بنده کی هستم؟

~ ورژن جدید چت آرمین و پارمیس! lol

خیر شما کی هستید؟

+ Loooool

(22-09-2021، 21:40)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 21:35)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز طبق میل شما پیش رفت؟
آیا کسی ک ازش تنفر دارید رو مشاهده کردید؟
به امروز چند امتیاز میدید؟
به حالتون چی؟

کوفت بی ادب!._.

شکر ^^
جوری میگی انگار از قصد میرفتم؛ مدرسه ها شروع شدن دیگ مجبور نیستم برم lol

عیییییی!به من گفتی بی ادببب crying

^^
اره دیگه از قصدمیرفتی!بوووم

(22-09-2021، 21:37)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اواتار با رنگ پروفایل تغییر میکنه.______.

آره دیگهD:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
آگهی
(22-09-2021، 21:40)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 21:35)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز طبق میل شما پیش رفت؟
آیا کسی ک ازش تنفر دارید رو مشاهده کردید؟
به امروز چند امتیاز میدید؟
به حالتون چی؟

کوفت بی ادب!._.

شکر ^^
جوری میگی انگار از قصد میرفتم؛ مدرسه ها شروع شدن دیگ مجبور نیستم برم lol

^^

ببخشییییید!

کی گفتههه؟ مگه روانیم خودمو به چیز بدم؟
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(22-09-2021، 21:42)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 21:40)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیر!

خیر شما کی هستید؟

+ Loooool

^^

آره دیگهD:

جوب بابا*-*
بقول کاردی بی ایوووووووووووووTelegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط ѕααяeη
(22-09-2021، 21:43)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://uupload.ir/view/vid_261051227_024915_515_gkaw.mp4/

سلام
ضمن جالب بودن ویدیو
لطفا آن را در تاپیک مربوطه قرار دهید
این کار شما اسپم تلقی خواهد شد
در صورت تکرار اخطار دریافت میکنید
#انتقام_سخت
ناشناس
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(22-09-2021، 17:09)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 7:08)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاه یادم رفت :| باید دیشب میپرسیدی  Telegh_01
همونم خوبه Telegh_01
قرار بود تو از کارات واسه من عکس بفرستیا بیتر ادب

من دیشب پرسیدم تو دیر جواب دادی (=
جدیدا چیزی نکشیدم ک خوب باشه 
ی دونه بود ک نصفه ولش کردم نصف بالاییش خیلی خوب بود نصف پایینیش ریده شد دیگ ولش کردم
یکی دیگم هست تازه شروع کردم میخوام رنگی باشه بعد مدتها، هنوز خیلی مراحل اولیس و دستاشم خوب پیش نمیره مثل قبلی Telegh_01Telegh_346

تلتو بعدا برام بفرست تموم شد بهت بدمش 

عه راست میگیا :|
عی بابا ):
ببین این یکیو خراب کنی با من طرفی -_- من منتظرممممم

اوکی. پاشو بیا اینستا
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736
(22-09-2021، 21:44)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^^

ببخشییییید!

کی گفتههه؟ مگه روانیم خودمو به چیز بدم؟
^^

من!رو حرف من حرف نزن بچه!
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
میبینم که این روزا همه از lol استفاده میکنن 11
 سپاس شده توسط ѕααяeη ، Mohlek ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(22-09-2021، 21:45)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 21:42)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیر شما کی هستید؟

+ Loooool

آره دیگهD:

جوب بابا*-*
بقول کاردی بی ایوووووووووووووTelegh_01

D; Heart
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(22-09-2021، 21:45)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
ضمن جالب بودن ویدیو
لطفا آن را در تاپیک مربوطه قرار دهید
این کار شما اسپم تلقی خواهد شد
در صورت تکرار اخطار دریافت میکنید
#انتقام_سخت

گ گ گ
انتقام کیو داری از من میگیری؟ D:
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS*

خیر!

خیر شما کی هستید؟

+ Loooool

^^

آره دیگهD:
من کنجکاو انجمنم!
ک بعضیا به اشتباه میگن فضول انجمن =|
البته این کنجکاویم بیخود نیستا! همشو یادداشت میکنم تا به بهبود انجمن کمک کنم خیخی
 سپاس شده توسط ѕααяeη

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان