امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 "

(01-08-2015، 22:05)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 22:04)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 22:02)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
چرا ؟ 
خودتو تو آیینه دیدی تاحالا؟  :p319:
آینه ای جلوی آینه ات میگذارم تا جیغ بکشی فرار کنی cof

من شجاعم تا الان نترسیدم ازت !

ععه رزی تو این رمانه رُ خوندی ؟ :!

رمان ؟ ن این ی اصطلاحه
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Spell †
آگهی
نقل قول: آینه ای جلوی آینه ات میگذارم تا جیغ بکشی فرار کنی " گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " 108

اینو که خودمم ده بار گفتم! برو زیر پست های من تو تاپیک های عکس شخصی رو ببین! کلا به افراد زیر 18 توصیه نشده! 129f
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Mason ، Berserk
(01-08-2015، 22:05)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 22:04)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 22:01)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:58)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

mall cop 2  رو کسی دیده؟
قشنگ ه ؟ :|
زدم تو کار کمدی ! Big Grin

The Interview رو دیدی ؟

عالیهههه !
کلا پنج تا فیلم سرسری گرفتم عجله داشتم.. فردا میرم مغازه طرفو خالی میکنم :v
دیگه منو تو فلش نمیبینید ((:

حتما اینو بگیر !! یه جاش هست ینی نمیشه ی لحظه نخندی !

زر نزن cof
باشه ی لسیت درست کردم ب طرف بدم برام بریزه :v
+
خوبم فاطی تو خوبی؟ Big Grin
 سپاس شده توسط Spell † ، FARID.SHOMPET
(01-08-2015، 22:03)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 22:00)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:58)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـام

فاطو ^-^ اُتو ^-^

چطوری ؟؟

ملوک ^_^ بلوک ^_^

خوبم (: تو خوبـی .. ؟! ._.

آره ^_^ اد کردی مبی رو تو لآین :| ؟

(01-08-2015، 22:02)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 22:01)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:59)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:57)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:55)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیکا تو از من میترسی ؟ :|

وا :||| 

من از تو :| ؟ چرآ اون وخ :| ؟ کی گفته :| ؟
آخه میدونی زیاد باهام راحت نیستی ..

بعد اونایی ک ازم میترسن اینجورین ._.

آخه حرفآ میزنی آ :||

من تو فلش رآحت بآشم ؟؟ نمیخوام بن شم .__.

بیا تله راحت شم بآت ^_^ 
تله هم همینجوری بودی :| 

باشه رفیق ._.

تله ؟ نیومدی آ :| 

(01-08-2015، 22:01)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:57)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:55)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:54)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:53)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این دایره لود چرا آبی شده برا من ؟

سلام cof

سلام ._. ..

ملیکا تو از من میترسی ؟ :|

وا :||| 

من از تو :| ؟ چرآ اون وخ :| ؟ کی گفته :| ؟

(01-08-2015، 21:54)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:51)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 21:50)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برید کنار خوشتیپ محل اومد ._. ..

سلام خوشتیپ ._. ..

سلام زشت :v

زشت خودتی بی تربیت -__- من خاصم خاااااااااص :| آخی خیلی وخ بود نگفتهـ بودم ^_^

من زشتم؟:v اره از این خاصا :|
از اینایی ک تو دیوونه خونن ((:
+
سلام فاطی و غزل! Big Grin

نه اشتبآ به ارزت رسوندن از اون جیگراش (((:

(01-08-2015، 22:03)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسم و عکس اون مردای جذابی که میخوام گیرم نمیاد -_-
cry girl
ی نشونی ازشون بده ._ .
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Mason ، Spell † ، FARID.SHOMPET
(01-08-2015، 22:06)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 22:03)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا ؟ آرین جهانی ._.
درست گفتم ؟ :||||||

بلی :>
اواتاری غزل مورد داره  Shy

عوض شد ؟ ._.
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، FARID.SHOMPET ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(01-08-2015، 22:06)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: آینه ای جلوی آینه ات میگذارم تا جیغ بکشی فرار کنی " گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " 108

اینو که خودمم ده بار گفتم! برو زیر پست های من تو تاپیک های عکس شخصی رو ببین! کلا به افراد زیر 18 توصیه نشده! 129f

من دیدم سریع اومدم بیرون .. پسره ی پشمالو Confused
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
color of life 

LINE ID : imanf1 
✤☪ Quf™☪✤  
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
نقل قول: تله ؟ نیومدی آ :|
تو گپ نیستم
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Berserk
(01-08-2015، 22:05)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 22:04)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: نه بابا .-.
منظورم اینه که فکر بودن با اونم بریز بیرون -__-!
نه! دیگه دیره!

فکر کنم ازم بچه دار شده  kaffe2

اون بچه ی منه چلغوز ‎=)‎!

نمیشه که!  Big Grin هم دختر تو هست و هم یکی از زن های من؟!  Tongue
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔
(01-08-2015، 22:03)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسم و عکس اون مردای جذابی که میخوام گیرم نمیاد -_-
cry girl

اولش آ داره نه؟ :183:
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mason

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان