امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 146 (2) ஜ۩۩ஜ

(19-06-2014، 19:46)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید عکس رو به سایز300*200
برسونی!
یه برنامه هس
تو ویندوزت داری صدرصد
میام(:

میشه کمک کنی ؟! :|

من بلد نیستم -__-
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
آگهی
الان يسوال دارم ولي جوابشوميدونم بهتره نبرسم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
(19-06-2014، 19:46)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه -- بلد بودم
کمکت میکردم
ولی حیف|:
رو امیر حساب نکنBig Grin
یه چیزی میگه

قراره از صابر بگیره ، بعدش پ خ کنه واسم ! :|||

ک همچنان اوسکولم کرده ! :||
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(19-06-2014، 19:49)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برسونی!
یه برنامه هس
تو ویندوزت داری صدرصد
میام(:

من بلد نیستم -__-
مگه paint رو نداری ؟ :|
 سپاس شده توسط First Star
(19-06-2014، 19:49)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برسونی!
یه برنامه هس
تو ویندوزت داری صدرصد
میام(:

من بلد نیستم -__-

ببین عکست رو تو اینجا اپلود کن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload.tehran98.com/upme/index.php
بعد یه گزینه
برای بلاگفا و کوچک سازی رو میبینی
اونو کپی کن

(19-06-2014، 19:53)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برسونی!
یه برنامه هس
تو ویندوزت داری صدرصد
میام(:

من بلد نیستم -__-

با اینم میشه!
ولی خب من با راهی که خودم میگم راحترم
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
من داشتم میرفتم -_-

خدافـسی ..
(19-06-2014، 19:51)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه -- بلد بودم
کمکت میکردم
ولی حیف|:
رو امیر حساب نکنBig Grin
یه چیزی میگه

قراره از صابر بگیره ، بعدش پ خ کنه واسم ! :|||

ک همچنان اوسکولم کرده ! :||
Big Grin
بیخی!
یکم فک کن شاید رمزت رو یادت اومد|:
(19-06-2014، 19:53)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برسونی!
یه برنامه هس
تو ویندوزت داری صدرصد
میام(:

من بلد نیستم -__-

گالری هارو دیدی ؟!

تو قالبشون عکس کوچیکه،ولی وقتی سیو میکنی بزرگ میشه :|
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
آرین ، رمزم 10 رقمی بود :|

2 رقمی رو ب زور حفظ میکنم ||: !!

خدافـس ..
 سپاس شده توسط First Star
(19-06-2014، 19:57)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرین ، رمزم 10 رقمی بود :|

2 رقمی رو ب زور حفظ میکنم ||: !!

خدافـس ..

نگران نباش
درس میشه!
بای(:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان