امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞

اووووووو مهی و پری چه خبرتونه فلش ریخت-_^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 107
 سپاس شده توسط ★BlAcK EvIl★ ، ღSηow Princessღ
آگهی
(16-12-2013، 15:01)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-12-2013، 15:00)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-12-2013، 14:57)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-12-2013، 14:55)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-12-2013، 14:51)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم نع
تو چرا بدی؟
ما عادت داریم از کنار هر پسری رد میشیم دست بزنیم بگیم اسکلا این بار راننده سرویسمون یک ادمی بود که نگو-_-
هی میگفت استففرلا ت چرا مغنه ات میوفته-_-
استغفرلا ت چرا به اونجا نیکا میکنی-_-
اصن دیگه تا رسیدیم خونه من مردم-_-

خخخخخخخخخ امروز من مجبور شدم هد بزنم|:
اخه مدرسم شاهد هعی از اموزش پرورش میان به ما میگن چادر بپوشین منم چادر مشکی ندارم مجبور میشم هد بزنم
یا خدا0_0
هد؟ 0_0
عجب-_-

حالا ما دبستانیم ولی راهنمایی های مدرسه ی شاهد باید چادر سرشون کنن
حالا من دارم درس می خونم برم نمونه
خدارو شکر مدرسه ی ما اینطوری نی=)
(16-12-2013، 15:02)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-12-2013، 15:01)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-12-2013، 15:00)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-12-2013، 14:57)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-12-2013، 14:55)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما عادت داریم از کنار هر پسری رد میشیم دست بزنیم بگیم اسکلا این بار راننده سرویسمون یک ادمی بود که نگو-_-
هی میگفت استففرلا ت چرا مغنه ات میوفته-_-
استغفرلا ت چرا به اونجا نیکا میکنی-_-
اصن دیگه تا رسیدیم خونه من مردم-_-

خخخخخخخخخ امروز من مجبور شدم هد بزنم|:
اخه مدرسم شاهد هعی از اموزش پرورش میان به ما میگن چادر بپوشین منم چادر مشکی ندارم مجبور میشم هد بزنم
یا خدا0_0
هد؟ 0_0
عجب-_-

حالا ما دبستانیم ولی راهنمایی های مدرسه ی شاهد باید چادر سرشون کنن
حالا من دارم درس می خونم برم نمونه

چند سالته؟؟{:

12 و نیم
(16-12-2013، 15:02)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکسمو بزارم ت عکس خودتان و اتاق شخصیتان؟ 0_0
کپی نمیکنن؟ 0_0

من که دیدمی {:

(16-12-2013، 15:03)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارتار -_^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط T A R A
(16-12-2013، 14:53)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-12-2013، 14:52)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا خروس داریایی =)
مهسا شترمرغ=)

رژی بزغاله دوزیست |: {:
افغانی چهار دست و پا=|

(16-12-2013، 15:04)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-12-2013، 15:02)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کپی نمیکنن؟ 0_0

من که دیدمی {:
کپی نمیکنن؟ 0_0
ت گراشتی؟ 0_0
روژینا حوصلم رسیدUndecided
(16-12-2013، 15:03)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیکار کنیــم دیگه عزیزم|:

سروین اینـا خوبن؟!Rolleyes
 سپاس شده توسط T A R A
سعلامAngel
^__^

سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(16-12-2013، 15:05)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-12-2013، 14:53)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-12-2013، 14:52)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا خروس داریایی =)
مهسا شترمرغ=)

افغانی چهار دست و پا=|

مرغ اسیایی فنلاندی روسی هوایی زمینیه دوزیست |:
هوهوهو{:

(16-12-2013، 15:05)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا خروس داریایی =)
مهسا شترمرغ=)

افغانی چهار دست و پا=|

(16-12-2013، 15:04)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کپی نمیکنن؟ 0_0

من که دیدمی {:
کپی نمیکنن؟ 0_0
ت گراشتی؟ 0_0

با پخ بهم نشون دادی دیه -_-
باریک الله مخ |:
(16-12-2013، 15:07)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سعلامAngel

نـآمت چـه بـود؟!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان