امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(03-06-2021، 14:21)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 14:20)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ophelia رو میپسندم Cool  Big Grin

بعد چنتا رفیق ایرانی داشته باشی ک وقتی بخوان بهت فش بدنم با کلاس بشه(مونتیِگو) 25r30

اوفیلا که تلفظش از شگایگم سخت تره :/
اععع حالا چرا مونتی گوه :/

ن قشنگه کههه
خب چون باکلاسه دگه . مونتیگو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
آگهی
(03-06-2021، 14:18)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 14:16)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

جدی میگی ؟ اگه جدیه که بگو من دست به کار شم ._.

خیلی دلتنگشم
اما هنوز باهاش قهرممم

ای خدا -___-

باید اعتراف کنم منم یکم دلم واسه اون مدل عجیب غریب حرف زدنش تنگ شده -___-
ولییییی بیاد گردنشو میشکنم :>
 سپاس شده توسط Medusa ، *Aɴѕel* ، فرنودِ بن گیومرث
(03-06-2021، 14:23)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 14:21)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوفیلا که تلفظش از شگایگم سخت تره :/
اععع حالا چرا مونتی گوه :/

ن قشنگه کههه

مونتیگو اسم اون یاروعس. میان مارو به جرم پولشویی میگیرن 13
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh
(03-06-2021، 14:17)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن دیگه من دل ندارم آبجیم دس تو جیبش کنه :v
بز تو جیبت لازمت میشه خواهرم :vv
ولخرجی نکن سید ورشکست میشی
کارت من دست خانوممه، غمت نباشه (((:

(03-06-2021، 14:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در جریانی که منم همینجوریم دیگه ._.
بهار، دفعه قبلم گفتم
بخوایم شباهتا رو بگیم خسته میشیم، بیا تفاوتامونو بگیم (((: 
گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷ 107
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Mohlek
(03-06-2021، 14:20)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 14:19)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-___- !

چیه؟ یادمه آخرین بار تو دعواش کردی.. بخاطر تو نمیاد؟

شاید .. نمیدونم
من که نمیتونم جلو اومدنشو بگیرم که :^
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، فرنودِ بن گیومرث
(03-06-2021، 14:22)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 14:18)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از دست کی رفتم؟کجا رفتم؟چرا رفتم؟چطوری رفتم؟

برو یکم استراحت کن ب نظرم Telegh_01
چرا؟کجا؟چطور؟
 سپاس شده توسط shghyegh
صنماا
از فرنود خبری نداری؟!
 سپاس شده توسط Medusa ، shghyegh ، *VENUS* ، فرنودِ بن گیومرث
(03-06-2021، 14:25)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 14:20)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیه؟ یادمه آخرین بار تو دعواش کردی.. بخاطر تو نمیاد؟

شاید .. نمیدونم
من که نمیتونم جلو اومدنشو بگیرم که :^

شاید اگه تو بری اون بیاد. یه روز برو ببینیم میاد؟
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، فرنودِ بن گیومرث
(03-06-2021، 14:24)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 14:23)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن قشنگه کههه

مونتیگو اسم اون یاروعس. میان مارو به جرم پولشویی میگیرن 13
عب نداره میارزه یکم آب خنک میخوری فوقش . من حاظرم برم زندان ولی اسمم گَنگ باشه Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
(03-06-2021، 14:22)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2021، 14:15)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خواهر نمیخوام._.
من تنهایی میخوام بر قلمروم حکومت کنم:*

دخترم، عزیزم، پرنسس بابا
خدایان یونان باستان، اوووون همه بودن؛ یه کوه المپ رو با هم تقسیم کردن، حالا دو تا دختر من نمیتونن باهم یه اکسیژن تنفس کنن؟ -_-

(03-06-2021، 14:15)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میتونم هر چیزی بخوام؟ ^-^

اره گفتم تو توی این چیزا استادی :> ولی من هیچی نمیدونم >.<

شام کجا میریم؟ بگو باید حاضر شم ❤️

مثلا اینکه از کجا اومده؟ مامانش کی بوده؟ مامانش الان کجاست؟ چند سالشه؟ مامانِ جدید نمیخواد؟ من مامانِ خوبی میشم ^-^

اگه درد نداشته باشه آره (((: 

بهت یاد میدم، فدا سرت

کجا دوست داری؟ مهمونی؟ باغ؟ بیرون شهر؟ رستوران؟ برنامه ام؟ ((((((:

از من رفته به مامانش و بعد اومده بیرون ((: 
شیر لر، مامان درست و درمونی نداشت بچم تنهایی بزرگش کردم از آب و گل درش آوردم، اسمش شکیبا بود، الانم داره واسه خودش میچرخه و زندگیشو میکنه
داره به سن قانونی میرسه بچم
چرا نخواد، مگه کسی هست که باهار باهار منو نخواد!؟

درد نداره >-<
میشه بریم یه سیاره دیگه زندگی کنیم؟ :>

منم بهت میکاپ یاد دادم :>

باغ *-* فقط میدونی که من از صبح باید حاضر میشدم lolllll

شکیبا ^^ دقیقا از کجا پیداش کردی . اینو میخوام بدونم اگه نپیچونی ._. اشناییتون از کجا بود
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، esiesi

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان