امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- گفتگو آزاد نُسخه ۳۳۰ !

تو روزی ۲۰ تا میذاشتی من روزی ۱۰۰ تا -_- 
میبینی که همه ارسالام موضوعه :|||
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ ، Faust
آگهی
(30-09-2019، 23:01)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو روزی ۲۰ تا میذاشتی من روزی ۱۰۰ تا -_- 
میبینی که همه ارسالام موضوعه :|||

تو از من چیزتر بودی :>

حذف کردم اونو حال نداشتم سه ساعت بشینم :/
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، Faust
وای چقدر ستاره زیره اسممه :| 
همش تو فلانت Big Grin
 سپاس شده توسط Tɪɢʜᴛ
(30-09-2019، 23:06)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همش تو فلانت Big Grin

پشمام 2000 تا موضوع

بشین اینو بخووون

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=252238
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، Faust
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/96FDA364-7BB5-43B5-8DD3-78FAC26D482E.jpeg

هنوز درگیرم ...
اینو برم یا برم مهندسی کامپیوتر نرم افزار‌ بخونم...

دوستان نظری دارید؟
 سپاس شده توسط Faust
(30-09-2019، 23:00)Tɪɢʜᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه هیچکی مثه ما خر نمیشه روزی چهار ساعت بشینه پست بذاره :>

الان همون وقت رو میذاری پای تلگرام دیگه؟
خوبی اینجا این بود که مردم پستهاتون رو میخوندن و استفاده می کردن و دعای خیرشون همیشه پشتتون بود(دعا هم نکرده باشن شما ثواب نشر علمو بردی)
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

فانوسا چرا دانشگاه اینطوریه . کتاب اختصاصیمون ۲۵ تومنه بعد واسه یه کتاب روانشانسی که اصن نمیدونم به چه دردم میخوره باید ۱۰۵ تومن بدم 6
ناشناس
بالا باش (:
 سپاس شده توسط Faust
من در رقابت با هیچکس جز خودم نیستم، هدف من مغلوب کردن آخرین کاریست که انجام داده ام.

-بیل گیتس
 سپاس شده توسط م‍حمّد
(30-09-2019، 23:06)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همش تو فلانت Big Grin

^___^

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان