امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 178 ❝

(24-07-2014، 21:15)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 21:13)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 21:11)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 21:09)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 21:06)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تومیشناسیش(:
پ.خ بده بگو کیه!
(24-07-2014، 21:06)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی بچه ها کی فروزن رو دیده؟
در بدر دنبالشم پیدا نمیکنم دو تا کلوب رفتم پنج تا مغازه هیچ کدوم نداشتcrying
تازه درست شده
100قرن طول میکشه وارد ایران شه
اگه هم وارد شه مطمئن باش سانسور میشه!

خیلی دلم میخواد ببینمUndecided
سانسور رو که مطمن باااااش

اتفاقا دیروز داشتم میدیدم
دانلود کن خو!
برو تو اینترنت
بزن دانلود کارتونfrozen

آخه کامپیوترم شت و پت شده با تبلت میام دو بار با تبلت دانلود کردم پخش مکردcrying
تازه درست شده
100قرن طول میکشه وارد ایران شه
اگه هم وارد شه مطمئن باش سانسور میشه!!!!!!!!!!!!!

اتوسا اين جمله ي بالايي رو كه گفتي واقعا مغزم پوكيد ((:
خواهره من اگه ما بخوايم كه از اونوريا دي وي دي هاي اين فيلمارو بخريم ميدوني چه قدر بوجه ميخواد؟يك بازي مثله فيفا اونور 60 دلاره بعد يك انيميشن مثله فروزن فكرش رو بكن اونور چند دلاره.بعد الان دلار 3 تومنه.يعني براي خريد اين جور چيزا بايد 180 هزارتومن بدي.واسه فروشنده ها به صرفه نيست.واسه مردم هم به صرفه نيست.واه همين اينجورچيزا رو وارد نميكنن
اين كلوبا و اينجور جاها هم از اينترنت دانلود ميكنن و رايت ميكنن رو دي وي دي
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
آگهی
علی گور به گور شده دو ساله دارم امضاتو میخونم >~<
احساس اسکلی بم دست داده >~<
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(24-07-2014، 21:18)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارمیدا پ.خ

دیدم عزیزم
خیالت راحت
نمیگم.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 178 ❝ 107

خخخخخخخخخخخخخخخخخ
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
اوووو تا سحر
شیوا این گ.آ رو بزن بعد برو من تو پیله کردن رکورد گینس دارماااا
بدرود
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
امیررررررررر رضااااااااااااااااااا پختوووووووووووووو بخوووووووووووووووونantisirk
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، امیررضا*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://images.luvimages.com/luvphotos/y/you_say_im_a_dreamer_but_im_not_the_only_one-7084.jpg

این واس امضام خوبه !؟! ._.*
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
سلام :|
بابا یه مدیر گ.آ جدید بزنه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان