24-07-2014، 21:22
(24-07-2014، 21:15)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تازه درست شده
(24-07-2014، 21:13)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-07-2014، 21:11)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-07-2014، 21:09)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-07-2014، 21:06)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پ.خ بده بگو کیه!
تومیشناسیش(:
(24-07-2014، 21:06)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تازه درست شده
راستی بچه ها کی فروزن رو دیده؟
در بدر دنبالشم پیدا نمیکنم دو تا کلوب رفتم پنج تا مغازه هیچ کدوم نداشت
100قرن طول میکشه وارد ایران شه
اگه هم وارد شه مطمئن باش سانسور میشه!
خیلی دلم میخواد ببینم
سانسور رو که مطمن باااااش
اتفاقا دیروز داشتم میدیدم
دانلود کن خو!
برو تو اینترنت
بزن دانلود کارتونfrozen
آخه کامپیوترم شت و پت شده با تبلت میام دو بار با تبلت دانلود کردم پخش مکرد
100قرن طول میکشه وارد ایران شه
اگه هم وارد شه مطمئن باش سانسور میشه!!!!!!!!!!!!!
اتوسا اين جمله ي بالايي رو كه گفتي واقعا مغزم پوكيد ((:
خواهره من اگه ما بخوايم كه از اونوريا دي وي دي هاي اين فيلمارو بخريم ميدوني چه قدر بوجه ميخواد؟يك بازي مثله فيفا اونور 60 دلاره بعد يك انيميشن مثله فروزن فكرش رو بكن اونور چند دلاره.بعد الان دلار 3 تومنه.يعني براي خريد اين جور چيزا بايد 180 هزارتومن بدي.واسه فروشنده ها به صرفه نيست.واسه مردم هم به صرفه نيست.واه همين اينجورچيزا رو وارد نميكنن
اين كلوبا و اينجور جاها هم از اينترنت دانلود ميكنن و رايت ميكنن رو دي وي دي