امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ

(30-06-2014، 16:54)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 16:52)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 16:50)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 16:48)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 16:45)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیانا ولم کن بزار من این دهنه داداشتو جر بدم !...
ک* کش

علی دادا جانم به قربانت بیا اینو ببر گمش کن .

اعصاب واس ما نذاش .

خاستگـار به این نفهمی . . .

ایمان-_-
دیگه خاخورت نیسم-_-
گمشو-_-

خدا رو شکـر.

ولم کنین حـالا . این همه اینجـآ مجرد ریخته . منو میخوان بد بخ کنن .

Angel

ببند|:

نازنین جان؟؟؟دوسداری تورم مثه دنیا کله پا کنم خانومی؟؟؟
جواب کیا خاموشیست؟؟؟
هاان؟؟؟

دختره ی آشغـاله شلوار پایین کش. حـالا گمشو از جلو چشمام نمیخوام ببینمت .

عوضی شدی رفت .

خـدافس .
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ~KiAηA~
آگهی
(30-06-2014، 16:54)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 16:52)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 16:50)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 16:48)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 16:45)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیانا ولم کن بزار من این دهنه داداشتو جر بدم !...
ک* کش

اعصاب واس ما نذاش .

ایمان-_-
دیگه خاخورت نیسم-_-
گمشو-_-

خدا رو شکـر.

Angel

ببند|:

نازنین جان؟؟؟دوسداری تورم  مثه دنیا کله پا کنم خانومی؟؟؟
جواب کیا خاموشیست؟؟؟
هاان؟؟؟

والاع :|
عاشقتم عخشی ...!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ 107
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ~Mahnaz~ ، saeedrajabzade
پیشی .___.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~Mahnaz~
(30-06-2014، 16:55)★★arninda★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیا جان جرات نداری

حیف شیوا اینو گف....وگرنه جراتو برات بخش بخش توضیح میدادم...
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Thyme
گفتگو رو به گند نکشین!
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Jack Daniel'ѕ ، Thyme ، saeedrajabzade ، Mïņ̃†êR
(30-06-2014، 16:54)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 16:46)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 16:45)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 16:37)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 16:34)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیفووووو @___@

تو همش دمه زنه منی !؟
اومدو ما خواستیم اختلاط کنیم .. نمیشه تو نیآی ؟
شیوااااا
crying

هوووووم!!!! با ابجی من اختلاط کنی!!!!!ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 156(2) ஜ۩۩ஜ 107

نه پس با تو اختلاط کنم...!
بکش کنآر نفس کش ...
udo
بیا مث دوتا مرررررد اختلاط کنیم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا امازاده داوود
غلد کردم برادر زن :|
cry girl
Unknown
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~Mahnaz~ ، saeedrajabzade ، Mïņ̃†êR
(30-06-2014، 16:56)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعصاب واس ما نذاش .

ایمان-_-
دیگه خاخورت نیسم-_-
گمشو-_-

خدا رو شکـر.

Angel

ببند|:

نازنین جان؟؟؟دوسداری تورم  مثه دنیا کله پا کنم خانومی؟؟؟
جواب کیا خاموشیست؟؟؟
هاان؟؟؟

والاع :|
عاشقتم عخشی ...!

من بیشتر^__^
فدات^_^
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Thyme
رفت؟._.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
.___.

مـن اینجــآ هستــم...

(.. )*

میدونستیـــن؟!

.-.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~KiAηA~
(30-06-2014، 16:58)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفت؟._.

آره._.

بیا بغل خودم اگه میترسی*._.*
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mσηѕтєя Gιяℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان