امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3)

اغا نا امید نباشین ما هنوز امید داریم
در صورتی که اتوبوس بازیکنان نیجریه بره ته دره
هواپیمای بوسنیم سقوط کنه
ایران به عنوان تیم دوم در صورت نبود هیچ تیمی میره بالا
نا امید نباشید
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Av!Sh@ 1D ، ~Mahnaz~
آگهی
(25-06-2014، 23:34)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:31)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:27)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:22)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:16)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

10یـوس .

تا دیشب میگف من توبه کردم . . . . . نزن بچه 4 سال دیگه سن ما شدی دلا دُلا باس راه بری .
.
شیر مووووووز . . . برم بخورم فشـار خون کمر زیاد شه . Big Grin

راست میگی توبه کرده بودم
همش تقصیر اون شلوارک صورتیس
من تو سن بلوغم دست خودم نیس Big Grin

من وقتی اولین نگـاه دیدم سرم گیج رفت . انگار خودم داشتم تو اب میافتادم .

عـلی دادا شوخی بسه بچه ها کم جنبن . پیش خودشون چیا فک میکنن .

Sleepy
علی
رکی
ملینا
ملیتا
ملیکا
رومینا
اهورا
آویشـا
رژینا
مهـــــــــــنآز
مایده . سلام . بای
5 بار ویرایش کردم . دیگه هر کی اومد خدافظی نمیشه .

کس دیگه ای جا نموند ؟؟

شب بخیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــر .
منننننننننننننن

بلی شما .

من هر کیو تو افراد درحال مشاهده دیدم نویشتم .

ولم کنید بخوابم . بای .
شبخير ايمان(:
(25-06-2014، 23:34)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:28)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:26)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:21)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:18)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زدم تو گوگل ( عکس دختران دافی در فیلم امریکایی )

یه سایت اومد . با فیلترشکن رفتم تا برای این رکسانا آواتار بگیرم .

رفتم داخل 3 ساعت چسبیدم . 50 تا سری داشت . از سری 50 شروع کردم به دیدن عکسا . تا سری 1 .

Big Grin

چــه افتــخآرم میکنــن!!

آقــآ عــلـی...

مهناز خانم
یه نمونه بارز از رفیق ناباب

!!

:|

منــظور منم از آقــآ علــی همین بــود!
شمــآ دیگــه نبـآید بـآ اینجــور آدمـآ دوست شیــن!

-__-

مــن غیرتــی شدم!

یه رفیق هست مثل کوروش
فکر کنم بشناسید

یه رفیق هست مثل ایمان

ولی ایمان من دیدم یه لیوان آب قند خوردم Big Grin

میبــینـین؟!

بـآ روحیتــون سـآزگـآر نیست!
بـآ فشــآرتون سـآزگـآر نیست!

-__-

هیــم!
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(25-06-2014، 23:34)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:34)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:32)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:27)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رُجـــی^_^
جیییییییییییییییییغ*^____^*
ماعده*^____^*
(25-06-2014، 23:28)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام رژی *-*

نیکیم *-*

منو یادته ؟¿
:ngh:
نیکی؟._.
#niki#?._.

نع #nIkI#

جیییییییییییییییییییییییییییییییییییغ!!!

نیکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی تویی؟

ن منم خیکی هستم |:
(25-06-2014، 23:34)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:31)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:30)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:26)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:25)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو بيار
براتون جنبه اموزش هم داره:V
با تدريس مستقيم اهورا
إيمان
و على
وضعت داغونه داداBig Grin
اهم تصویری تدریس کنBig Grin

بيا پ.خ((:
اينجا جنبه زير خط فقرAngel

تدریس زنده وسه بعدیه؟وگرنه نمیاماBig Grin
انشالله فردا شب با حضور أسطورة هاي انحراف((:

منم تشویق میکنم روحیه میدم(:
              گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) 107

سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(25-06-2014، 23:33)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:30)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم:|
کسی میتونه حدس بزنه من کیم^_^

آره ماریا *-*

جییییییغ

نیکــــــــی ؟¿
ازکجا فهمیدی مگه ب تو گفته بودم؟!¡
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(25-06-2014، 23:32)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:28)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:24)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:24)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:23)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واییییییییییییییی
چی شدهههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گرما زده شدعcry girl
اخه چرااا؟
این همسایشون المیرا هی به پانیذ میگه بیا تو حیاط
بمیره ایشالا
حالش خیلی بدع؟
بذار بهش بزنگم
زنگیدی؟
(25-06-2014، 23:35)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:33)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:27)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:25)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:22)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما همه پيرو جهانى هستيم
همه با هم:|

اهورا برو پايين ديگه |:

به دلم موند اهورا به من سپاس بده (_ _*)
يعني ممكنهههههههههه ؟
نميخوام|:
برو واسه بچه محلاً تعريف كنBig Grin
خطر سقوط اعتماد به سقف اهورا
نگران نباش
جاش محكمه((:

كجا نصبش كردي ؟ رو پشت بون ؟
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
بزغاله؟(:

سپاس شده توسط Av!Sh@ 1D
الان دارم فکر میکنم آواتار مهناز خانم هم تحریک کنندس Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان